Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Vilken operatör passar dig bäst?
Välj mellan Tre och Telenor!


 • ”I natt när jag kom hem till dig stod jag ett tag vid sängen och såg dig sova. Jag förundrades över hur någon så fin kunde vara min. Jag ska aldrig ta dig för givet – älskar dig gumman min!”
 • ”Hej! Lina, du är jättesöt tycker jag. Ha en glad alla hjärtans dag!”
 • ”Älskar dig med. Massor!”
 • ”Du är den jag älskar, du är den jag vill dela mitt liv med, vill du dela ditt med mig?”
 • ”Du är min ängel, du är min glädje, du är min kärlek – du är mitt allt!”
 • ”Du är min älskade, min kärlek. Låt mig alltid få chansen att älska dig!”
 • ”Min älskade, du anar inte hur mycket jag saknar dig och vill träffa dig snart…”
 • ”Vill ge en varmt kram”
 • ”Hur stark jag än blir, hur mycket jag än tränar kommer jag alltid vara svag för dig!”
 • ”Jag önskar jag var ordet som innehåller förlåt. Önskar jag var handen som torkar bort all gråt”
 • ”Jag är rädd. Att ha starkare känslor för dig än vad jag har just nu är omöjligt. Det känns i hela kroppen bara ja tänker på dig. Det går inte att älska någon mer än jag älskar dig just nu. Därför blir jag rädd när jag tänker på imorgon.”
 • ”Du kan aldrig, ens med all din kraft, få mig att sluta älska dig”
 • ”Om du en gång tappat fotfästet så skall jag plocka upp det för dig, krama fast det åter till vinst för livets andetag. Jag älskar dig mer än det finns ord att beskriva. Det är inte för andras skull vår kärlek lever, utan för dig och mig. Kärleken till dig är oändlig. Puss i ljumsken..”
 • ”God morgon hjärtat, jag vaknade och genast var du i mina tankar. Älskar dig. och nu tänker jag somna om. Puss.”
 • ”1 ögonblicket blev jag stum. 2 ögonblicken blev jag tagen, 3 ögonblicket blev jag förälskad Förälskad är väldigt starka ord för mig, därför skriver jag detta sms för att verkligen beskriva min STARKA kärlek till dig *3 älskar dej kyssar från bara din flicka!”
 • ”Bästa pojkvän!! Här kommer nu 1 telegram. Du har en brud som älskar dig och bryr sig väldigt mycket om dig. Hon vill ha barn med dig några få ord men väldigt starka min kära skatt nyckeln till mitt hjärta den har du bevara den väl. ”
 • ”Av alla val är du det självklaraste. Av alla stjärnor är du den klaraste. Av alla kära är du den käraste. Av alla snygga är du den snyggaste. Längtar till dig!”
 • ”Älskling jag längtar efter dig, saknar och få hålla om dig. Du betyder jättemycket för mig, kom ihåg det.”
 • ”Jag ska vara din, för du är så fin… vill du vara min?”
 • ”Älskar dig mindre än imorgon, mer än igår… Puss puss”
 • ”Du ger mig styrkan att kunna tro på en morgondag tillsammans med dig…. älskar dig så oerhört..”
 • ”Om du skulle få en ros för varje gång jag tänker på dig så skulle hela världen var fylld av rosor”
 • ”Simma kan jag men i dina mörka ögon drunknar jag”
 • ”Musiken betyder allt för mig, vill du vara min musik?”
 • ”Go och glad är vad du är, ska vi sedan plocka lite bär?”Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-03 klockan 16:22. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
 • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter