Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Vilken operatör passar dig bäst?
Välj mellan Tre och Telenor!


 • ”Älskling, var du än finns just nu och vad du än gör, så finns du i mitt hjärta…”
 • ”Du är som en hel matbuffé för mig, mycket att välja mellan…. vill äta upp dig… kram”
 • ”Nummer ett för mig, det är du…. vill du bli min fru?”
 • ”Du lyser upp mitt liv som stjärnorna lyser upp natten, utan dig funkar inte jag.. Jag älskar dig!”
 • ”Positiv energi – det är vad du ger till mig och låt mig få visa vad jag känner för dig. Älskar dig.”
 • ”Du vet att det är dig jag vill ha och leva med, varför tvekar du om mina känslor?”
 • ”Du är som en diamant, för varje sida av din personlighet jag slipar fram, ju mer värdefull blir du.”
 • ”Du vet var jag står, vad vill du egentligen?”
 • ”Jag vill vara din polis, ambulansförare och räddningskår – för du är mitt allt!”
 • ”Kärleken är som störst när jag får vara hos dig.”
 • ”Att leva livet är underbart tillsammans med dig…”
 • ”Du sover där bredvid mig och jag älskar att få höra dina andetag…”
 • ”Älskar dig för den du är, det är det som gör dig så unik! Jag vill leva med dig…”
 • ”Hej. Du gjorde slut på en tisdagskväll, jag blev ledsen och ville vara snäll. Du sa: vi tar en paus och provar igen, jag blev lättad och nu är det inga men. Vi ska prova i sommar alldeles snart, att vi ska bli ett igen det är ju klart.  Jag älskar dig min kärleksprins och du mig hoppas du alltid minns. Vi säger förlåt och nu ska jag skriva en låt. Om hur mycket jag älskar dig, det är bara vi två, bara dig och mig. // Kram din alldeles egna Linnea.”
 • ”Många säger att det inte kan bli du och jag, men vi vet att de kommer få fel…. för kärleken övervinner allt…”
 • ”Älskar dig, det vet du…”
 • ”Du är en stor del av mitt liv och utan dig skulle mitt hjärta få ett tomrum. Jag vill var med dig nu och för alltid för jag, jag aldrig kommer kunna sluta älska dig. För mig är du den bästa och mest perfekta pojkvän som finns! Och därför älskar jag dig, för allt du ger mig varje dag och hur du får mig att känna varje sekund  jag är med dig. Du gör mig hel!”
 • ”Vill älska dig nu och för evigt!”
 • ”Du är luften så jag kan andas”
 • ”Make my day, det är vad du gör med att bara vara där nära mig…”
 • ”Jag älskar dig, det vet du redan, men det kan aldrig sägas för ofta…”
 • ”Skratt, svett och tårar i en relation? Med dig känner jag bara lycka!”
 • ”Förgyll mitt liv med att vara den du är – älskar dig!”
 • ”Att dansa med dig är magiskt för mig, för du förför mig med dina känslosamma steg…”
 • ”Mitt hjärta och smärta – det vill jag dela med dig.”
 • ”All kärlek jag har, det ger jag till dig – för det är du som ger mig all kraft och tro på kärleken.”Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-03 klockan 17:31. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
 • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter