Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Vilken operatör passar dig bäst?
Välj mellan Tre och Telenor!


 • ”Du är snygg och jag är trygg – tillsammans är vi starka och står enade i kärlekens namn!”
 • ”Det är varmt på sommaren, tack vare solens varma strålar. Du gör mig varm i hjärtat hela året om.”
 • ”Snaps ingick i smörgåsbord fram till 1902, för mig är du alltid en snaps – en som stärker och förgyller i livet.”
 • ”Det är du och jag som gäller, vad de andra än säger…”
 • ”Det viktigaste är att vi två är tillsammans, för det är din kärlek som gör mig stark.”
 • ”The Voice, Mix Megapol och Lugna Favoriter har sina fördelar – men det är dig jag vill lyssna på varenda dag…”
 • ”Jag vill ha dig vid min sida, ses sedan älskling…”
 • ”För mig är det alltid en högtid att få dela mitt liv med dig…. du är den som skapar magi inom mig.”
 • ”Jag älskar dig Mattias Gustafsson”
 • ”Du är mitt allt, mitt liv och min evighet!”
 • ”Jag har ett stort intresse – det är du, min älskade!”
 • ”Din kärlek gör mig varm. Det är du som tänder elden inom mig. Älskar dig så jättemycket. Saknar dig så jättemycket. Love du är min ros dom doftar. Min kärlek till dig blommar för alltid!// Din för evigt.”
 • ”Gör allt för att få engagera mig i ditt liv, för jag vill vara en del av dig.”
 • ”När jag tänker på dig, blir jag glad. När vi ses, blir jag varm – kärlek i luften!”
 • ”Friidrott, fotboll eller handboll – det är en sport för mig att få bibehålla din kärlek..”
 • ”Du är min sol, min glädje, låt mig få vara med dig vart du än går…”
 • ”Du kommer alltid vara numer ett, jag kommer aldrig sluta älska dig du är det viktigaste i mitt liv. Jag älskar när vi håller varandras hand och ser varan i ögonen, du är så vacker och jag ryser i kroppen av att se på din skönhet.  //Jessie”
 • ”Jag kommer alltid att minnas den förta gången vi träffades, den första gången våra blickar möttes! Jag hade tappat tron på kärleken men i dig såg jag direkt att du hade något som ingen annan kunde ge mig… du är den ädlaste och finaste personen jag vet… du förgyller min dag och fyller den med kärlek och lycka… jag har varit kär förut, men aldrig såhär! du är min ängel och jag lovar att aldrig såra dig, svika dig eller få dig ledsen. jag ger dig mitt hjärta, jag kan göra allt för dig min stjärna! allt för att det ska funka mellan oss. jag älskar dig, och jag lovar att jag alltid kommer att göra det! tanken på att förlora dig ger mig en konstig känsla i magen. jag vill uppleva saker med dig, allt vill jag göra med dig! ditt leende får mig att känna mig svag och din blick från dina underbara blå ögon gör mig så varm inom mig.. jag ska aldrig sluta älska dig, jag är din för alltid<3  // Joakim”
 • ”Med kärlek i luften, känner jag dig överallt.”
 • ”Äkta kärlek är när jag får dela min vardag med dig.”
 • ”Fotbolls-VM i all ära, men kärlek med dig är allsmäktigt!”
 • ”Du är den enda som får mig att känna mig hel i vardagen.”
 • ”Godnatt älskling <3 puss” /Moa
 • ”Det finns ingen mer unik person än du, det är du som skapar lycka för mig. Älskar dig!”
 • ”Att älska dig är en kärleksfull grund, att bli älskad av dig är en bonus!”
 • ”Villkorslös kärlek är vad du får av mig, vill bara vara med dig…”
 • ”Jag älskar dig! Tack för att du ser mig!”
 • ”Att få vara med dig är en lycka för mig, vill du göra mig lycklig?”
 • ”Om det hade varit kriminellt att vara söt.. Då hade du fått livstid! //Harry”
 • ”Dansa med mig i natten och låt oss vakna upp till fågelkvitter…. kram”Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-03 klockan 17:42. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
 • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter