Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Vilken operatör passar dig bäst?
Välj mellan Tre och Telenor!


 • ”Älskar dig, det vet du…. snart ses vi och då ska du få en superkram.”
 • ”Vår, sommar, höst eller vinter – spelar ingen roll, du är solen i mitt liv…”
 • ”Vad hände när du gick i morse? Kärleken från mig växte till min värme – dig.”
 • ”Vill att vi ses varje dag, älskling… snart blir det du och jag…. puss.”
 • ”Plötsligt händer det – och du får två kramar av mig…”
 • ”Vädret förändras beroende på årstid, men min kärlek för dig är oförändrat – stark…”
 • ”Du är den första jag tänker på när jag vaknar och den sista jag tänker på när jag somnar… älskar dig så mycket…”
 •  ”Jag får nog säga godnatt nu… Annars kommer det aldrig att bli dag och blir det inte dag går det inga bussar och då måste jag GÅ hem till dig och det tar en sån jäklar tid så då kommer jag springa till dig och det orkar jag inte… Jag vet inte om du förstår HELT… Det gör iaf  inte jag… Godnatt! Kram”
 • ”Min underbara älskade, även fast vi inte kan träffas så ofta så finns du alltid i mitt hjärta. Jag saknar dig så. Och kom ihåg, det är aldrig den sista gången vi träffas, utan varje gång vi träffas kommer min kärlek till dig bara att växa!” – Iris
 • ”Sitter på tåget och vill hålla din hand, för den värmer mitt hjärta…”
 • ”Jag tänker och tänker, varför du inte skickar sms. Säkert e du upptagen, trött, sjuk eller vill du att jag ska känna en stor saknad.”
 • ”Tycker jag du är så söt och du är gullig när kommer jag på natten bara vara med dig sover jag i dröm, ser dig vakna se dig allt göra glömt inte aldrig dig. Love is a best with best person”
 • ”Godnatt min älskade älskling! Jag älskar dig jätte mycket, du betyder allt för mig. Förlåt för alla gånger som jag har gjort dig ledsen, jag har aldrig menat något av de jag har sagt! Du är helt underbar på alla sätt, jag säger bara… du är helt perfekt. Jag vill verkligen leva resten av mitt liv med dig och vår blivande familj. Vill aldrig någonsin förlora dig, Tänker se till att jag aldrig förlorar dig! Hela mitt liv är du!!!”
 • ”Vad fin du är, fast jag inte ser dej :)”
 • ”12 Bokstäver, 3 Ord, 1 mening”
 • ”Det sägs att… Man vet man är kär när man tänker mer på den andre under dagen än sig själv. Så jag måste erkänna, JAG ÄR NOG TOK KÄR I DEJ :)”
 • ”Måste fått sockerdricka i blodet, för varje gång jag tänker på dej så bubblar jag av glädje :)”
 • ”Är du trött när du vaknar så är det bara för jag varit och hälsat på i dina drömmar :)”
 • ”För alltid, för all framtid är jag din”
 • ”Men tänk då på att för varje våg som nuddar stranden och för varje vind som smeker träden slår mitt hjärta ännu ett slag som säger att det älskar dig…”
 • ”Du är mitt allt, min älskade och min vän. Min hjälte, min gentleman och min eviga kärlek! Lyckligare kan ingen vara!”
 • ”Alfabeten börjar ABC. Nummer börjar 123. Musiken börjar do-re-mi. En relation börjar mellan dig och mig.”
 • ”När jag tänker på dig blir jag varm i hela kroppen. När jag ser på dig blir jag varm i hela snoppen, älskar dig Anton!”
 • ”Jag kommer alltid vara din, bara din… kom i håg att jag älskar dig…”
 • ”Skratt, tårar och glädje – allt får jag med dig, älskling…”Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-03 klockan 16:42. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
 • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter