Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Elisabeth Nilsson tipsar om den romantiska komedin ”Bröllopsduellen”:


”Bröllopsduellen” är en amerikansk film från 2009.
Jag vill inte påstå att det är en kärleksfilm men den rymmer ändå en hel del kärlek mellan vännerna som sedan går över till fiendeskap på ett komiskt sätt. När man når höjden av romantik så har man fått stå framme vid altaret och säga Ja till den man älskar. Emma och Liv är två barndomsvänner som har hängt ihop i många många år. De delar samma dröm och de båda tänker uppleva den drömmen fast på olika datum. De vill ju inte missa varandras bröllop.


Deras största idol är bröllopsgurun Marion S.t Claire.
De bokar vars en dag och när förberedelserna är i full gång så visar det sig att något har gått fruktansvärt fel. Det har råkat bli en dubbelbokning och en av dessa två söta vänner måste ändra datum och det finns bara ett datum att välja mellan. Samma som sin väns med andra ord. Inte bara samma datum utan även samma tid. Det är här kaoset börjar. Ingen vill byta tid och dag så det blir en kamp om att få den bästa bröllopsdagen.


Jag tycker denna film är otroligt charmig
och rolig att titta på. Den tar upp många funderingar som en annan inte trodde att man hade förrän jag såg filmen. Jag gillar skådespelarna, Kate Hudson och Anne Hathaway. De är verkligen super med sina tolkningar av sina karaktärer. Man skulle vilja vara en fluga på väggen där de står och gör sitt bästa för att få den andra att missa sin tid på bröllopet. Det hade nog varit roligt och fått se lite insidejobb.

Elisabeth Nilsson

Elisabeth Nilsson


Filmen är regisserad av Gary Winck
och jag har verkligen inget att klaga på när det gäller hans arbete. Vill du ha en rolig kväll med bröllop på listan så tycker jag absolut att du ska se denna. Av mig får den fyra stjärnor av fem möjliga.

//Elisabeth Nilsson, fristående filmkrönikör


Tips:
Beställ ”Bröllopsduellen” på www.cdon.com!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-01-10 klockan 15:14. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter