Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Brudens bäste man

Brudens bäste man

Handling: Tom och Hannah träffas 1998 på en Halloween-fest av misstag.  Han trillar in i hennes rum i jakt på hennes kompis men råkar på Hannah istället och får en dusch dyr parfym i ögonen. Du skulle kunna tro att de inte vill ha med varandra att göra efter det.

Men Tom som är van vid att det han vill ha finner denna tuffa tjejs attityd tilldragande. För Hannah har skinn på näsan och vet vad hon vill ha. Värst av allt så har hon precis nobbat Tom, som är skolans snygging. Fastän de är varandras motsatser så blir de bästa vänner. Tom är rädd för att binda sig medan Hannah vill ha den perfekte mannen, gifta sig och skapa familj.

Efter 10 år som vänner gör de nästan allt tillsammans. De shoppar, beställer, äter och planerar ihop. Dessutom har Hannah blivit den perfekta räddaren i nöden för de tillfällen då Toms familj ställer till med bröllop och begravningar m.m. Så en dag åker Hannah iväg på en sex veckor lång jobbresa till Skottland. Då inser Tom hur mkt Hannah betyder för honom. Han kan inte se sin framtid utan henne. Hon är hans allt. Så han beslutar sig för att visa sin kärlek och fria till henne när hon kommer hem. När Hannah anländer är hon glad och det första hon gör är att ringa Tom. Men anledningen till att hon är glad beror på att hon tror sig ha funnit sin perfekta man i Skottland och vill nu gifta sig. Hon frågar Tom om han vill va hennes ”hederstärna”. Chockad ber han att få tänka på saken för att slutligen tacka ja då han hoppas därigenom kunna förhindra bröllopet. Tom försöker visa ett genuint engagemang och så under möhippan börjar sanningen komma fram om hur det ligger till. Hannah börjar också få känslor men tvivlar på om Tom är seriös i sitt beteende. Trots allt så vet hon hur han har uppfört sig mot hennes väninnor och många andra kvinnor. Ända fram till vigseln tvekar hon och intalar sig själv att ta det säkra före det osäkra. Det kräver en push för att det rätta ska bli gjort och det i precis rätt tid.

Personligt omdöme:
Jag tycker denna film innehåller romantik, humor och en dos sensmoral. Kärleken är som bäst när vi känner den och inte är rädd för den. Många blir ett par efter att ha setts i några få veckor och några gifter sig efter endast några få månader ihop. Det rätta vore att lägga sin kärlek i trygga händer hos någon du verkligen känner. Detta är en perfekt mysfilm med bäste kompisen av motsatt kön 🙂 Speciellt om det kan ge en hint om att det kan bli ngt mer.

Krama Mig tipsar:
>>> Beställ ”Brudens bäste man”! <<<

Denise Rydholm

Denise Rydholm

 

Filmkrönikör: Denise Rydholm

Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-04 klockan 13:31. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter