Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Elisabeth Nilsson tipsar om den romantiska komedin ”Cockpit”:


”Cockpit” är en svensk film
från 2012 och den är egentligen en komedi men det finns en fin kärlek i den ändå. Jag såg den på bio och jag skrattade och njöt för fullt. Filmen handlar om piloten Valle som får sparken från sitt arbete. Det är inte allt som händer Valle just då utan hans fru vill även skilja sig. Där står han utan arbete och fru och strax därefter förlorar han även sin bostad. Han flyttar till sin syster Maria och blir hennes inneboende. Silver Airlines söker en ny pilot och Valle söker platsen. Företaget är egentligen ute efter en kvinna och det är då Valle kommer på idén om att söka platsen som sin syster Maria.


Valle får platsen som Maria
och han blir tvungen att klä sig som en kvinna och det verkar gå hur bra som helst. Till Valle blir kär i en flygvärdinna. Det låter kanske enkelt men Valle är en kvinna när han blir involverad i flygvärdinnan. Det är här kaoset börjar kan man säga.

Elisabeth Nilsson

Elisabeth Nilsson


Filmen har bra skådespelare
, så som Jonas Karlsson och Marie Robertson. De har ett fint samarbete och de bjuder på sig själva i filmen. Kärleken som uppstår mellan de båda kvinnorna (eller Valle med kvinnliga kläder) är vacker och fin. Har ni inte sett denna film så tycker jag absolut att ni ska se den. Den har både kärlek och humor och det ger en fin underhållning en fredag kväll.

//Elisabeth Nilsson, fristående filmkrönikör


Tips:
Beställ ”Cockpit” på www.cdon.com!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-12-06 klockan 18:17. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter