Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Elisabeth Nilsson tipsar om den romantiska filmen ”Darling Comanion”:


Jag har alltid tyckt om Diane Keaton
så när jag såg denna film så blev det en självklarhet att jag skulle se den. Diane är en mångsidig skådespelerska och hon brukar leverera rätt så bra. I denna film tar hon med oss på ett litet äventyr som leder oss rakt in i skogen.


Diane spelar Beth, en gift kvinna
med två vuxna barn. Hon har ett fint hem och en man som arbetar mycket. En dag så ser hon en hund ute vid vägkanten och hon stannar till och tittar till hunden. Beth och hennes dotter som är med ringer till polisen men de kan inget göra så de tar hunden till en veterinär. Denna veterinär säger att hunden alla gånger kommer vara avlivad inom en vecka om inte de tar hand om den.


Det slutar med att Beth tar sig an hunden
och kommer att älska den över allt annat. Beth älskar sin man men hunden är hennes ögonsten. Deras dotter ska gifta sig och de åker iväg och hamnar i en stuga i skogen och i den skogen råkar Beths man tappa bort hunden. Det är här det lilla äventyret börjar.

Elisabeth Nilsson

Elisabeth Nilsson

 

Jag tycker att denna film har med mycket då det gäller kärlek. Det är inte bara kärlek mellan två människor utan även mellan djur och människor. Denna hund är en stor del i filmen trots att man inte ser den så mycket egentligen. Det är hunden som är orsaken till att Beth och hennes man börjar prata och finna tillbaka till varandra igen.


Jag rekommenderar denna film
då jag tycker den är varm och fin. Den är perfekt att titta på en fredagskväll. Den får fyra stjärnor av fem möjliga av mig.


//Elisabeth Nilsson, fristående filmkrönikör


Tips:
Beställ “Darling Companion” på www.cdon.com!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-11-22 klockan 15:08. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter