Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


”Vad än sker, jag dig älskar tills jag ej andas mer” – kan det bli mer än romantiskt än så? Även om det var lite synd att man fick viss info redan inledningsvis i ”Moulin Rouge” har filmen en mycket intressant och romantisk handling om kärleken och styrkan i den. Att kärleken övervinner allt sägs det, men frågan är om inte pengars roll spelar in en del?

Rollsättningen av Nicole Kidman och Ewan McGregory i huvudrollerna är en fantastisk kombination och musikvalen ger en underhållande humor i en ändock allvarsam underton. ”The show must go on”!

Carolina Munoz Silva: Jag tycker att den mest romantiska film som finns är ”Moulin Rouge” med Nicole Kidman och Ewan McGregor. Den har allt som en romantisk film behöver. Bland annat: Spänning, Kärlek, Komedi, Drama och Action (och jag tror nog att det är många som håller med mig).

Charlotte Klinga: ”Moulin Rouge” för att den är annorlunda, musikalisk, har ett intressant manus, bra filmatisering och så själklart romantisk”

Vi tipsar:
>>> Beställ ”Moulin Rouge”! <<<

Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-10 klockan 14:59. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Tänkvärt på Twitter