Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


”Vad än sker, jag dig älskar tills jag ej andas mer” – kan det bli mer än romantiskt än så? Även om det var lite synd att man fick viss info redan inledningsvis i ”Moulin Rouge” har filmen en mycket intressant och romantisk handling om kärleken och styrkan i den. Att kärleken övervinner allt sägs det, men frågan är om inte pengars roll spelar in en del?

Rollsättningen av Nicole Kidman och Ewan McGregory i huvudrollerna är en fantastisk kombination och musikvalen ger en underhållande humor i en ändock allvarsam underton. ”The show must go on”!

Carolina Munoz Silva: Jag tycker att den mest romantiska film som finns är ”Moulin Rouge” med Nicole Kidman och Ewan McGregor. Den har allt som en romantisk film behöver. Bland annat: Spänning, Kärlek, Komedi, Drama och Action (och jag tror nog att det är många som håller med mig).

Charlotte Klinga: ”Moulin Rouge” för att den är annorlunda, musikalisk, har ett intressant manus, bra filmatisering och så själklart romantisk”

Vi tipsar:
>>> Beställ ”Moulin Rouge”! <<<

Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-10 klockan 14:59. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter