Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Elisabeth Nilsson recenserar den romantiska filmen ”På smällen ” (”Knocked Up”):


Allison Scott är en ung kvinna
som arbetar på nöjeskanalen E! Hon träffar på soffpotatisen Ben Stone och de har sex under natten. Det hela skulle kunna vara rätt så oskyldigt om det inte hade visat sig som så att Allison blir med barn. Ben Stone är inte den killen man önskar sig bli med barn med för han bor tillsammans med sina kompisar och alla sitter de och röker på om dagarna. Allison bestämmer sig för att behålla barnet och Ben har nu en stor uppgift framför sig. Han ska bli pappa men han vet inte vad som behövs.


Detta är en varm komedi
med mycket kärlek att roffa åt sig på. Man får några glada skratt och man sitter och ler för det mesta. Seth Rogen som spelar Ben är ju helt fantastisk i sin roll. Han gör sin karaktär med humor samtidigt som han visar att han är en kille som kan om han vill. Katherine Heigl spelar ju Allison och jag tycker att hon gör en fantastisk insats.

Elisabeth Nilsson

Elisabeth Nilsson


Jag har sett denna film två gånger
och den är mycket charmig och jag tycker att den visar sidan av myntet där kärlek faktiskt kan växa fram oavsett om man är olika eller inte. Denna film är mycket väl värd att sitta och titta på. Se den och få en stund med skratt och njut av stunden som den ges.


//Elisabeth Nilsson, fristående filmkrönikör


Tips:

>>> Beställ ”På smällen” på www.cdon.com! <<<

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-02-16 klockan 16:01. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter