Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Göran: ”Pretty Woman!” En gammal goding som man kan se hur många gånger som helst. Filmen har ett viktigt budskap; vem du än är, vilken bakgrund du än har, spelar ingen roll! Kärleken övervinner allt!

Yvonne Cavka: ”Pretty Woman”är absolut min favorit film bland romantiska filmer. En väldigt stilig och manlig man kommer som riddaren på en vit häst. Räddar henne ur hennes misär och så lever dom lyckliga i alla sina dagar. Finns det något bättre slut på en romantisk film?!”

GJeanette Hellgren: ”Pretty woman” är en film som jag kan se om och om igen. Med min käre intill kan vi se den en gång till.. ”

Mona Lundqvist:  ”Pretty Woman” är nog den mest romantiska film jag vet. Den har både prins och den vita häst alla flickor drömmer om.”

Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-10 klockan 15:14. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter