Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «Elisabeth Nilsson tipsar om den klassiska romantiska filmen ”Shall we dance?”:


”Shall we dance” är en amerikansk film
från 2004. Den är 8 år gammal men jag tycker ändå att den håller än. Någon kärleksfilm är den inte egentligen men jag tycker ändå att den strålar så mycket av kärlek. John Clark är en man som har en underbar familj och har ett välbetalt arbete. Fast han har det som alla drömmer om så tycker han att något saknas i hans liv. En dag när han är på väg till sitt arbete så ser han in i en lokal där det finns människor som dansar. Han tar modet till sig och går av bussen och tar sin till lokalen. Paulina är en ung vacker kvinna som lär andra att dansa. Under dessa danskvällar så lär John Clark sig massor om sig själv och han finner lyckan i livet på ett sätt som han aldrig först trodde att han skulle göra.


Det finns ingen action
direkt i denna film men jag tycker att den är lugn och behaglig att titta på. Den påminner mig om det vanliga livet som man själv egentligen lever och den får mig att tänka på vad jag själv har i mitt liv som gör mig lycklig. Richard Gere gör rollen som John Clark och Jennifer Lopez ser vi som Paulina. Susan Sarandon gör rollen som Johns fru Beverly. Tyvärr så tycker jag att Susans roll kommer lite i skymundan. Hon skulle kunna få lite mer plats i filmen än vad hon får.

Elisabeth Nilsson

Elisabeth Nilsson


Som jag skrev innan
så är inte denna film en romantisk film i den bemärkelsen men det finns romantik i den och lite dramatik och humor. EN perfekt film att ta fram en fredags kväll nu när snön faller från himlen.


//Elisabeth Nilsson, this web buy fristående filmkrönikör


Tips:
Beställ ”Shall we dance” på www.cdon.com!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-12-13 klockan 18:56. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter