Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


The dark knight

The dark knight


”Batman – The dark knight”
handlar om världens roligaste men ändå farligaste skurk som kallar sig själv för Joker.


Joker ska övertyga maffian
att han är bättre än maffians nuvarande chef genom att döda Batman. Det Joker märker är att han inte vill döda Batman utan försöka övertala Batman att gå med på maffians sida. Storyn visar också hur den nya skurken skapas, Two-Face. Han singlar slant om en människa ska dö eller leva.


Det finns en ganska sorglig, romantisk sida
i denna film. Harvey Dent var förut en advokat som samarbetade mot brott i Gotham City. Harvey var tillsammans med kvinnan Rachel tills det obegripliga hände. Ett problem som fanns var att Bruce (Batman) också var kär i henne. Rachel hade sagt till Bruce att hon hade varit tillsammans med honom om han inte var batman.

Filmkrönikör: Jack Lenngren

Filmkrönikör: Jack Lenngren


Det som händer vill jag ej berätta
för att det skulle förstöra det spännande i filmen. Denna film är en verklig action film. Jokern får filmen att uttrycka sin roliga sida. Om ni tycker om mycket action blandad med roliga scener är denna film värd att se på.

Krama Mig tipsar:
>>> Beställ ”Batman – the dark knight”! <<<


Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-04 klockan 13:23. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter