Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Elisabeth Nilsson tipsar om filmen ”The Last Song” med Miley Cyrus:


Denna filmen anser jag vara
någon som passar oss alla. Miley Cyrus spelar Veronica, en 17 årig tjej vars liv rasade när hennes föräldrar skilde sig. Pappan flyttade från New York till North Carolina för tre år sedan och hon har ingen bra kontakt med sin pappa. Man kan säga att hon är mycket besviken och ledsen. Nu är det sommarlov och Veronicas mamma tycker att denna sommaren kan hon och hennes lillebror spendera med sin pappa. Lillebror Jonah tycker det är roligt medan Veronica ser det som en pina. Hon är rätt så reserverad. Under vistelsen hos sin pappa så förändras det mycket inom Veronica. Hon försöker stå emot känslorna som hon har för sin pappa och sedan försöker hon ta emot de känslor hon får när hon träffar killen Will. När allt ser ut att börja bli bra så händer det som inte ska hända. En katastrof är i sikte och Veronicas liv slås i spillror.


Jag har bara sett Miley Cyrus
som Hanna Montana så jag var lite avig med att se denna film. Jag ångrar mig dock att jag gjorde det. Handlingen i filmen är både till en viss del dramatisk och det finns mycket kärlek i luften. Inte bara kärlek till en kille och tjej utan även till sina föräldrar, syskon och vänner. Det har blivit en fin blandning och det blir inte för mycket. Kärlek är fint att beskåda och när kärleken visas i denna form som det gör i denna film så berör den mycket.

Elisabeth Nilsson

Elisabeth Nilsson


Jag har en favoritscen i filmen:
Veronica har sett att en sköldpadda ska få ungar så hon sitter på en stol i sanden och väntar på att de ska kläckas. Hon skyddar de små liven från faror och medan hon sitter där kommer killen Will och håller henne sällskap. Veronicas pappa ser det och går ner och pratar med dom båda. Han får fram budskapet till Will och får honom att flytta sig lite från Veronica. Sedan står Veronicas pappa tillsammans med hennes lillebror med en kikare och tittar ut på de båda. De unga håller koll på sköldpaddans ägg medan den vuxne håller koll på sin älskade dotter. Det är många olika sorters kärlekar som speglar sig i luften i den scenen.


Filmen är 101 minuter
och det är precis lagom. Jag rekommenderar denna film. Tänd några ljus och sätt fram chipsskålen eller glassen och kryp upp i soffan och ta del av denna drama film som innehåller en hel del kärlek.


//Elisabeth Nilsson, fristående filmkrönikör


Tips:
Beställ DVD ”The Last Song” på www.cdon.com!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-10-20 klockan 12:09. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter