Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Elisabeth Nilsson tipsar om den romantiska filmen ”The Notebook”:


”The Notebook” är ett amerikanskt romantiskt drama
från 2004 som verkligen går som en pil rakt in i hjärtat på mig. Filmen heter ”The Notebook” men jag gillar den svenska titeln mer:  ”Dagboken – jag sökte dig och fann mitt hjärta”. Det var faktiskt den titeln som fick mig att börja se filmen. Man får följa de unga tu Noah Calhoun och Allie Hamilton. Allie kommer från en rik familj medan Noah får jobba hårt för sina pengar. De träffar varandra och kärlek uppstår. Sann kärlek är något som inget kan rå på. Det spelar ingen roll om man har rika föräldrar då för kärleken är starkare än vad pengar kan köpas för.


Allt är inte frid och fröjd
utan det är en lång väg de båda får vandra innan de får varandra och under tiden de vandrar får man se hur de bygger upp sina liv först ifrån varandra och sedan tillsammans. Det som gör filmen intressant i mina ögon är hur de har byggt upp handlingen. Man får se scener från en mans berättelse. En äldre man läser från en bok för en äldre kvinna. Vem dessa två är förstår man under filmens gång.

Elisabeth Nilsson

Elisabeth Nilsson


Filmen är baserad på en roman,
skriven av Nicholas Sparks. Som regissör ser vi Nick Cassavetes och i huvudrollerna ser vi Ryan Gosling och Rachel McAdams. När de är äldre så får vi se James Garner och Gena Rowlands. Oavsett vem man ser så är de otroligt duktiga med att tolka sina karaktärer och de gör det mycket trovärdigt.


Jag trodde inte att
jag skulle fastna så för denna film men den är vacker och det är inte bara omgivningen som är det utan handlingen i sin helhet. Se den och njut av sann kärlek.


//Elisabeth Nilsson, fristående filmkrönikör


Tips:
  Beställ ”The Notebook” på www.cdon.com!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-11-03 klockan 09:58. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter