Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Eva Wiklander:  ”Titanic” är den mest romantiska film jag har sett! Filmen får mig att uppskatta och vara rädd om vår kärlek – att inte ta varandra för givet, stanna upp och leva här och nu. Vi har idag, imorgon vet vi ingenting om men ”My heart will go on…” hela livet för min man! Rose och Jack tog verkligen tillvara på kärlekens sällsamma gåva även om tiden tillsammans blev alltför kort för dem.

Robin Schöneskog: ”Titanic”, för att den innehåller äkta fin kärlek mellan två personer. Kärleksagan fick tyvärr ett tragiskt slut när en av dem drunknade i det iskalla vattnet. Men kärleken lever fortfarande kvar.”

Anna Enarsson: ”Titanic”. En underbart välgjord film om förbjuden kärlek då den är som härligast! Allt finns med: kärlek, passion, hopp, sorg, glädje!!”

Mikaela Tholander:  ”Titanic”, jag älskar den filmen. Inte nog med att den kanske är en av dom bästa kärleksfilmer som gjorts den kan säkert få den hårdaste typen att mjukna och kanske till och med fälla en tår.”

Lena Ahlström:  ”Titanic” – Filmen visar att kärlek inte kan köpas för pengar. Det är en känsla som inte alltid är helt lätt, men är den sann kan de inte hållas undan! Ingen kan heller ta den ifrån en. Trots att man blir gammal har den äkta kärleken alltid enviss plats i hjärtat vad som än händer!”

Shabi: ”Självklart ”Titanic” – den är  mest romantiska filmen… upplevelse man inte bör vara utan”

Kristin: ”Titanic” – den är hemsk men ändå så romantisk. Man blir glad av den fast ändå gråter man över  handlingen. Jag kan se den om och om igen!”

Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-10 klockan 15:49. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter