Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Elisabeth Nilsson tipsar om den romantiska filmen “Walk The Line”:


Det finns filmer som handlar om kärlek.
Sedan finns det filmer som handlar om äkta kärlek. Med det menar jag filmer vars handling är tagna från verkligheten. Den största och mest fina kärlekshistoria är mellan Johnny Cash och June Carter. Filmen Walk The Line gick rakt in i hjärtat på mig. Det var som Amors Pilar hade fått sitt eget liv.


Walk The Line” är inte bara en kärlekshistoria
utan det är även en biografi om Countrylegenden Johnny Cash. I filmen får man ta del av hans liv. Lite från hans uppväxt och sedan in i vuxenlivet. Johnny gifte sig och fick barn och sedan träffar han June Carter och blir blixtförälskad. Kärleken är besvarade men June har även en gift man hemma och små barn att se efter. Kärleken kan ingen råda över och kärleken vinner och tar överhand.


Sann kärlek är något som vi alla vill uppleva
och att få se någon annan uppleva det gör att man faktiskt finner hoppet om att det kan gå. Jag blir varm i hjärtat av att titta på denna film och den utstrålar så mycket värme och verklighet så att det nästan går att ta på. Jag tycker att denna film är mycket vacker på alla sätt och vis.

Elisabeth Nilsson

Elisabeth Nilsson


Som Johnny Cash och June Carter
ser vi Joaquin Phoenix och Reese Whitherspoon. De gör ett fantastiskt bra jobb med sina karaktärer och de har ett bra samarbete framför kameran. Jag tycker att de gestaltar de båda stjärnorna bra. Naturligtvis så får man höra många fina och kända låtar. Enligt mig så kan det inte bli bättre. Här får man en levnadshistoria. Inte bara en egentligen utan två och de är intressanta att få ta del av. Sedan får man se äkta kärlek blomma från fröet och sedan höra ljuvlig musik. Det klingar underbart i mina öron. Har ni inte sett denna film tidigare så har ni missat något. Filmen är i och för sig från 2005 så den har några år på nacken men äkta kärlek kan aldrig bli för gammal.


//Elisabeth Nilsson, this capsule dosage fristående filmkrönikör


Tips:
  Beställ DVD “The Last Song” på www.cdon.com!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-10-25 klockan 12:00. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter