Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Våga uttrycka dig kärleksfullt med ett kärleksbrev!

Skriv ett kärleksbrev

Skriv ett kärleksbrev

”Älskade, en dag trodde jag att det aldrig skulle bli du och jag, vi två, tillsammans en dag. Jag kände redan från början att jag kände en samhörighet med dig och det är i din famn jag vill vara nu och känna din närhet och om du känner något varmt, är det bara min kärlek till dig.

Du ska veta att du är vacker när du blundar och låt mig få sitta i ditt minne och jag är glad att du vågade ta första steget för att det skulle bli vi två för alltid.

För jag vill vara dig nära och känna dina andetag, stryka din kind emot min och känna lyckan i att känna passionen mellan os två och när vi ses nästa gång, så ska jag visa dig vad jag vill med min kärlek med en kärleksfull massage och vara dig trogen framför allt. Jag vågar vara mig själv inför dig och tycker att det är något av det finaste som jag kan göra mot mig själv för att visa kärlek till dig.

Låt oss ha kärlek på menyn i kväll och utveckla vår kärleksrelation till nästa stadium. Jag väntar på dig i kväll och det kommer bli en romantisk och magisk kväll fylld av överraskningar, det må jag lova dig.

Älskar dig! /Din kärlek”

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-22 klockan 09:14. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter