Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Låt romantiken flöda

Här samlar vi ett urval bland de tips på hur du kan underhålla romantik i din relation med din älskade partner. För visst är det kärleksfullt och romantiskt att visa dina känslor direkt från hjärtat, visit med äkta och genuina handlingar?

Krammeny Romantikens högtid! Alla hjärtans dag är årets kommersiella högtid inom romantiken, troche där du uppmanas att köpa romantiska presenter till din partner. Det finns andra sätt än kärlekspresenter, ambulance som exempelvis hälsning på Alla Hjärtans dag, som är ett lätt sätt att visa din kärlek och bra om ni har en relation på distans.

Krammeny Sprid det romantiska budskapet! Kontakta Krama Mig!
Länge kände jag att; kärlek är för idioter. Naiva, more about blinda, this web korkade idioter som bara inte fattat att någon högre makt satte husdjuren på jorden av en anledning. Samtidigt gick jag och förblindade mig själv i förälskelse hos än den ena än den andra. Och när jag väl fått vad eller den jag ville ha. Suktade jag direkt efter någon eller något annat. Det är ett sjukt idiotiskt och destruktivt beteende från min sida…

Numera kan jag tycka att kärlek är bara svårt. Svårt att få grepp om sina egna känslor. Speciellt om man inte vet var man har sig själv, seek SAMT är fast i komma-över-ex-träsket.

Att gå vidare efter ett misslyckat förhållande är ta mej fan inte alltid enkelt. Jag kommer på mig själv att, efter en flera års ersätta-ex-med-ex procedur, nästintill ha tappat räkningen på hur många jag varit tillsammans med. Jag sa nästan. Men om vi skulle tippa på att jag varit tillsammans med fem personer på tre, fyra år. Utav dem fem, har jag nog bara fullkomligt kommit över en eller två utav dem. Vad är ens att komma över någon? Jag kan med *Hands down* säga att jag definitivt inte vill ha tillbaka någon utav de fem.  Men de två jag ”kommit över” kan jag, i alla fall i en liten och gles tanke och som dessutom inte dyker upp alls ofta, tänka på utan att – i tanken – dra fram någon form av tillhygge som jag slår dem sönder och samman med.

Jag har hört att om man verkligen vill komma över någon idiot, som inte var värd en från första början, så ska man förlåta dem. Inte för att berättiga att vad de gjort varit okej, utan för att sätta P på sitt lidande och med huvudet högt visa att man är värd bättre än att förödmjuka sig med att tänka på dem.

Mitt första förhållande varade i ett och ett halvt år – tills han var otrogen, med min bästa vän, då jag låg nedsövd. Den personen har jag haft svårast med att ”förlåta” och sluta tänka tankar då jag torterar denne i timtal.

Jag har försökt – i tanken – att bygga upp en scen, där jag förlåter denne och säger att jag är värd bättre och bla bla bla. Men jag tror ärligt talat att så länge man faktiskt medvetet inte vill förlåta, så kan man inte ens i tanken göra det. I alla fall inte för mig, för inte fan har mina tortyrillustrationer upphört!

Men det är väl som Slash säger i sin självbiografi;
” Man kan inte bara vänta på att ödet ska ge en vad man tycker sig förtjäna. Man måste göra sig värd det, även om man själv tycker att man gjort tillräckligt. Du kanske har uppnått det du ville, men är du säker på att du lärt dig läxan?”

Jessica ThåströmJag ska fan tatuera in det, så fort mitt ’’FUCK OFF’’ i pannan har försvunnit eller åtminstone bleknat…

Jessica Thåström, fristående krönikör
Romantisk kväll med champagne


Att se de små symbolerna runt omkring dig gör dig till en bättre Mr Romantik – för romantik är något vackert, information pills när du väl tar chansen…


Romantik
finns där överallt
och ibland ser vi tecken på detta, erectile antingen inom oss eller genom olika symboler. Tänk dig att du får en komplimang av någon främling som säger ”Jag faller ner i en grop, när jag ser dig” eller att någon vill förklara för någon hur mycket denne tycker om dig. Någon i din närhet vill kanske ge upp vänskapen för att gå in i en annan fas i relationen med dig, genom att få dig att älska denne genom att älska dig och att vara i din närhet. Ta tillvara på alla chanser att se romantiken och de möjligheter som romantik kan ge dig i vardagen.


Det finns olika perioder
som du kan känna att du är emottaglig att känna kärlek och att visa kärlek till andra människor och då ska du passa på att visa din romantiska sida – du ska känna dig som Mr eller Mrs Romantik, när du känner fjärilar i magen, näst intill overklig romantik när du möter någon som du vill ska bli din själsfrände och som du vill inleda och ha en oändlig vänskap med. Spänning, romantik och magi ska det finnas i luften och det märker du nästan på en gång om det finns mellan dig och din partner eller den du träffar.


Så upptäcker du romantiken


Under dejten kan du upptäcka
romantik genom symboler som när ni ger varandra en kärleksfull kram, försöker hitta ett litet, romantiskt café att prata på under dejten och att ni vågar ge försynta pussar och kramar offentligt.


I relationer där ni kommit
in i en fas, där ingen av er vill vara en player, och att ni känner samhörighet med varandra går det utmärkt att ge varandra komplimanger och höra egna kärlekssånger för att visa romantik och kärlek till varandra. Varför inte göra en egen kärleksvideo som en uppskattning för att romantiken finns där er emellan? En enkel, romantisk middag för två fungerar utmärkt, antingen på en mysig restaurang i Gamla stan eller hemma uppskattas förmodligen av både dig och din partner.

Romantiskt spel Kär lek kärleksfrågor

Spelet ”Kär lek” skapar stämning…

Att upptäcka romantiken runt omkring dig är inte svårt, om du håller ögonen öppna. Bra, underhållande artister förför gärna sina fans och sin publik, en del vill eskalera femte dejten och nå en djupare fas i relationen (för att inte riskera att relationen blir en vänskapsrelation).


Andra vill få styrka
och bra grund för relationen genom att göra något romantiskt på avstånd, gärna gratis, eller vill överraska med en billig weekend med mysiga upplevelser som skapar sunda relationer.


Med spelet ”Kär lek”
kan du få inspiration på hur du kan upptäcka romantik i dag, spelet går att beställa på www.myheart.se.


Det är viktigt att romantisk omsorg
är tecken på kärlek, oavsett vilken fas i en relation som du befinner dig i – det är bra att du drömmer och har en längtan efter romantik och kunna ge komplimanger som skapar romantisk stämning; ”ett liv utan dig, älskling, är som ett liv utan syra”.


Genom att vara öppen
i sinnet och ha en positiv inställning, går det att upptäcka de små, små sakerna som kan vara avgörande om det blir romantik och kärlek i luften eller inte. Att se tecken och symboler är en fördel, för då skapas en bra grund till att skapa sund romantik, i stället för att ha en negativ inställning – för vem vill dela sin vardag med någon som har en negativ ordbok i romantik?


Hitta romantiken i dag!

Att upptäcka romantiken i vardagen är viktigt, för det finns mycket positivt och negativt i kärleken och det gäller att du fyller livet med vänner, inte med år. Älska alla människor, lär känna dem, men nedvärdera inte andras känslor och ha känslor för dem du älskar genuint. Det är bättre att ha en konstruktiv dialog än att bråka i förhållandet. Vilka tecken och symboler på romantik kommer du upptäcka i dag som Mr eller Mrs Romantik?

Romantiske Basshunter är Mr Right

Basshunter är en symbol för Mr Right

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-22 klockan 05:22. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter