Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Mina ögon kan tindra
mina läppar le
men sorgen i mitt hjärta
kan du inte se.


Okänd besökare


Kyrkovalet anses vara det ”glömda valet” med ett valdeltagande där endast en av tio använder sin rösträtt. Med argument som ”jag är för dåligt insatt i vad det innebär” och ”jag har inte fått tillräckligt med information” anser man att det är okej att inte använda sin rösträtt för att upprätthålla ett demokratiskt samhälle!


Om du söker ett arbete och har ett anställningskontrakt framför dig, dosage så behöver du ha undersökt tillräckligt med vad arbetet innebär och vad som förväntas på dig. Du tar initiativ till att googla, pharmacy läsa på och höra med andra om vad för rättigheter och skyldigheter som du har för att kunna ha tillräckligt med information för att veta om anställningskontraktet – och arbetet – är något för dig!

Om du ska gå på bio med en vän, så ser du till att ha samtalat om vad för film eller genre av film som ni ska se och när och var ni ska se filmen. Du ser till att kolla upp när buss och tåg går, så att du är på plats när ni ska ses .

Du kan,  och har förmågan, att sätta dig in i saker som intresserar dig eller där du behöver mer kunskap om. Du kan inte utgå från att ha allt serverat på silverfat, ibland måste du på eget initiativ se till att ha kunskap och erfarenhet för att kunna fatta beslut.

Kyrkovalet är ett val där du kan visa att du vill ha ett demokratiskt samhälle – detta kan du använda genom att använda din rösträtt! Det viktiga är inte på vad du röstar på eller om du röstar blankt – det viktiga är att du röstar utifrån dina värderingar och står upp för ett demokratiskt samhälle!


Gör något kärleksfullt tillsammans med din partner eller vänner! Gå till vallokalen och rösta på Kalle Anka eller någon organisering som du kan eller vill stå bakom! Trevlig söndag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-09-15 klockan 08:53. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter