Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Kärleksängel

Kärlek och relationer är något som berör oss alla! Vissa krönikor är mer rakt på sak, sales information pills medan andra är tänkta att få oss att fundera på romantikens och kärlekens betydelse för oss som individer och för samhället som stort.

Krama Mig publicerar krönikor om kärlek och relationer och tänkvärda reflektioner om vad som är viktigt i livet för att skapa sunda förutsättningar till bra relationer. Läs publicerade krönikor av fristående krönikörer och skribenter – gå direkt till Krama Mig´s krönikörer.
Utvalda krönikor och reflektioner:

Krammeny 2012-05-05: ”Jag är en Broe Hoe”
Krammeny 2012-04-29: Nätkommunikation – tänk efter före
Krammeny 2012-02-09: Rätt infallsvinkel inom svensk politik

Du får referera citat och delar av krönikan om du nämner krönikörens namn och länkar till www.KramaMig.nu i samband med ditt referat. Vill du också skriva krönikor om kärlek och relationer? Bli krönikör!

Rysslands bidrag till Eurovision Song Contest 2012 var kanske inte det bästa och även om det inte blev tredje gången gillt för Dima Bilan, cheap så finns det vissa glädjande effekter – med en svensk undertext med en fri tolkning om hur texten skulle vara på svenska… lyssna och se om du tycker att det är underhållning i dess rätta bemärkelse…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-05-31 klockan 05:15. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter