Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Jämställd reklam?

Jämställd reklam?

Det talas om att jämställdheten måste öka i samhället och rätten att få krama vem man vill när man vill är viktigt – under förutsättning att det bygger på frivillighet och ömsesidighet. Här kan vi se en bild som går emot den bilreklam som annars brukar använda sig av kvinnor som marknadsför bilar… hur vill du ha jämställdhet inom området reklam?

Har du också fascinerats av att originalet alltid är det bästa, mind även om det görs en del försök till svenska covers? Ofta kan amerikanska underhållningsprogram bli väldigt urvattnade, buy information pills när de väl görs om till svenska versioner – som ”Let´s dance” och ”Idol”?

Ryssland, med Dima Bilan i spetsen, har i en underhållningsform ändock lyckats skapa något bra i deras tappra försök till att skapa en underhållande lördagskväll i kärlekens och glädjens tecken – men visst, ”the show must go on” och de har nog en bit kvar till dess de har en underhållning som är lika underhållande som originalet….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-04-26 klockan 17:00. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter