Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Förför din drömprins

Så kan du förföra din drömprins


Du har sett din drömprins och vet att det är mannen i ditt liv och som du alltid velat ha. Kärleksmagin, som du väntat på ska tända till, blixtrar till helt plötsligt och på ett ögonblick känner du hur ditt hjärta bultar en extra gång.

Redan vid tanken på honom, så får du fjärilar i magen och nu gäller det att agera blixtsnabbt för att få honom fatta tycke om dig. Allt du tyckt varit enkelt blir helt plötsligt så svårt och du känner hur du kallsvettas när du ska träffa honom.

Nu är bara frågan; hur ska han vilja bli drömprinsen i ditt liv som kan uppfylla dina drömmar om den eviga kärleken?

När du precis har träffat honom!
När du träffat din Walter, var inte allt för på – utan visa intresse, men var samtidigt neutral. På detta sätt kan du få hans telefonnummer och på det sättet kan du se till att kunna hålla löpande kontakt, utan att verka allt för desperat.

Ta första steget
Du måste ta första steget för att få din drömprins!
Även om du inte ska verka allt för desperat (för du har ju ändå väntat flera år på den rätte, vilket Walter är) så se till att få träffa honom – se till att ni har någon romantisk upplevelse tillsammans (även om han inte ännu vet att det råder romantik) för att hitta flera olika samtalsämnen. Gör gärna något tillsammans, där ni ”tvingas” vara nära varandra; se på någon romantisk film, hoppa fallskärm eller lär honom spela golf (för då får du hålla om honom när du ska lära honom hålla klubban rätt). När du och din drömprins väl gör någonting tillsammans, så får du dessutom något snyggt att se på under er romantiska upplevelsedejt.

Kärlek vid första ögonkastet…
…vet du att det inte blivit, men du vet att det kommer bli och genom att effektivt ge en kärleksförklaring till Walter, så kommer han inse att han inte kommer vara snygg, sexig och singel längre – utan snygg, sexig och din för evigt. För det är ju det som du vill – en långvarig relation mellan dig och din drömprins Walter, som du suktat efter så länge.

Varaktig kärlek!
Underhåll ert kärleksliv genom att alltid förgylla kärleken i vardagen varje dag. Hitta på någonting nytt varje dag och överraska din Walter varje dag. Se Walter som någonting underbart härligt, varför inte bjuda honom på en romantisk weekend till ett romantiskt ställe, där ni kan rå om varandra med kärlek och glädje?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-28 klockan 06:31. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter