Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


När kommunala bostadsbolag säljer ut det viktigaste som de äger – fastigheterna – så minskas möjligheterna till att långsiktigt kunna skapa en valfrihet för kommunens invånare att kunna välja boendeform och möjligheten att aktivt välja hyresrätten som förstahandsval.

Att Botkyrka kommun (söder om Stockholm) har beslutat att sälja ut närmare 15 % av sina fastigheter är mindre bra (för att inte säga katastrof), sickness side effects utifrån ett långsiktigt perspektiv för kommunens invånare och för svensk politiks grundläggande åtgärder och trygghetsåtgärder . De ”vinster” om att slippa upprustningar är kortsiktiga och förlusten blir att kommunen inte längre har ett aktivt ägande i fastigheter. En eloge för Vänsterpartiet som gick emot beslutet om att sälja ut bostäder….

Hur tänker Botkyrka kommun kring bostadspolitiken och tänker de över huvud taget? Hur kommer detta att påverka andra kommuner i landet? Finns det någon kommun som vill ta ansvar för sina invånare?


När kommunala bostadsbolag säljer ut det viktigaste som de äger – fastigheterna – så minskas möjligheterna till att långsiktigt kunna skapa en valfrihet för kommunens invånare att kunna välja boendeform och möjligheten att aktivt välja hyresrätten som förstahandsval.

Att Botkyrka kommun (söder om Stockholm) har beslutat att sälja ut närmare 15 % av sina fastigheter är mindre bra (för att inte säga katastrof), this web utifrån ett långsiktigt perspektiv för kommunens invånare och för svensk politiks grundläggande åtgärder och trygghetsåtgärder . De ”vinster” om att slippa upprustningar är kortsiktiga och förlusten blir att kommunen inte längre har ett aktivt ägande i fastigheter. En eloge för Vänsterpartiet som gick emot beslutet om att sälja ut bostäder….

Hur tänker Botkyrka kommun kring bostadspolitiken och tänker de över huvud taget? Hur kommer detta att påverka andra kommuner i landet? Finns det någon kommun som vill ta ansvar för sina invånare?

 
Efterlysning från Martina:
”Hej. jag skulle behöva hjälp med att skriva ett kärleksbrev till min kille. behöver tips om kärleksförklaringar, thumb komplimanger och hur man kan visa hur mycket man älskar sin kille och hur mycket han betyder. tack på förhand. /Mvh Martina”

Skriv dina förslag på kärleksbrev i kommentarsfältet eller skicka in dina tips till kontakt@kramamig.nu.
Efterlysning från Martina:
”Hej. jag skulle behöva hjälp med att skriva ett kärleksbrev till min kille. behöver tips om kärleksförklaringar, nurse komplimanger och hur man kan visa hur mycket man älskar sin kille och hur mycket han betyder. tack på förhand. /Mvh Martina”

Skriv dina förslag på kärleksbrev i kommentarsfältet eller skicka in dina tips till kontakt@kramamig.nu.
Sara funderar:
”Jag och min kille har varit tillsammans i ett år nu. Det har varit mer helvete än himmel. Han har varit otrogen och slagit mig och allt det, pilule vi tjafsar nästan varje dag eller rättare sagt varje dag. Det är han som börjar för han är så svartsjuk. Han frågar varje dag om jag chattar med någon eller om jag varit otrogen. Jag blir så arg för det.

Förra veckan så gjorde han mig så arg att jag nästan slutade andas och svimmade till ett ögonblick. Han är snäll och underbar när han inte gör mig galen. Han har slutat slå mig sen tre månader tillbaka, visit men sen vi bråkade för tre veckor sedan, ambulance har jag tappat lite känslor. Jag gjorde nästan slut, men sen grät han och bad mig stanna. Jag förlät han och känslorna har väl gått upp lite, men jag känner ej samma sak som tidigare. Han har varit så dålig mot mig att jag ej kan tänka mig en framtid med honom.

Han vill ha barn och allt nu, men jag är osäker. Jag känner mig ännu mer osäker nu, för att jag gillar hans bästa vän och hans bästa vän verkar gilla mig med.  Han småflirtar lite ibland och ser mig länge i ögonen och glömmer att hans tjej och min kille e med, jag skäms och tittar alltid bort.

Vad ska jag göra? Ska jag prata med min killes bästa vän och träffa honom, kanske ha sex bara en gång, eller ska jag göra slut med min kille och sen träffa honom fast det är förstås lika fult. Jag kan ej sluta tänka på min killes kompis, jag kan till och med hans nummer utan till. så jag vill bara ha svar ska jag ta kontakt med honom eller inte???”

Krama Mig svarar:
Sara, en relation ska utgå från respekt (frivillighet och ömsesidighet) till varandra och att det går att ha en konstruktiv dialog mellan varandra. Utifrån det du berättar, verkar det inte finnas någon respekt i relationen (då han slår dig och det förekommer våld i nära relation) och att han varit otrogen och att ni inte vill eller kan prata om detta eller andra saker.

Mr och Mrs Right foreverDu nämner att du har varit nära att lämna honom, men stannat kvar för att han gråtit och förlåtit dig för det han har gjort. Han vill också skapa en framtid tillsammans med dig genom att ha barn. Mycket bottnar i varför ni har en osund relation i dag och hur det har uppstått – för barn kommer inte lösa den problematik som ni verkar ha i dag. För att skapa en framtid tillsammans med Mr Right, gäller det att förstå bakgrunden och historien bakom.

En relation bygger på att det finns gemensam utgångspunkt och detta skapas genom att prata. Våld, otrohet och hämnd är ingenting som för en relation framåt i en positiv anda. Du står inför ett vägval och du har funderat på en väg (att lämna honom) och funderar på ett annat val (att stanna kvar i relationen med honom) och det är bara du som kan bestämma vilken väg du ska välja. Våld i nära relationer är inte att föredra och om du väljer att stanna kvar i relationen, gäller det att både du och han väljer att förbättra kommunikationen mellan er och skapar en respekt mellan er som ni båda kan stå för. Ta hjälp av någon utifrån som kan lyssna och hjälpa till för att skapa en konstruktiv dialog. En relation ska vara någonting positivt, lycka till med ditt val och berätta gärna hur det går för dig! /Kramar från www.KramaMig.nu

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-09-15 klockan 16:45. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter