Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Koppla av under semestern...

Koppla av under semestern…


Juni, juli och augusti är semestermånader då vi njuter av sol, värme och närvaro i goda vänners lag… då gäller det att du ser till att inte får någon baksmälla i september!

Med några enkla tips kan ni ordna så att ni får en minnesvärd, avkopplande semester samtidigt som ni får en bra start på hösten.

  • Säg inte nej
    Det finns de som säger att det blir bråk i en relation under en ledighet, då man ofta är med varandra och inte har samma vardagsrutiner som man brukar ha. Genom att använda positiva ord som ”Jag vill göra detta, vad tycker du om det?” i stället för ”Jag ska göra detta, gör som du vill…” och undvik att säga ord som ”inte” , ”nej” och ord som klingar negativt. Detta ger en sund förutsättning till att relationen förblir positiv och sund även under er gemensamma ledighet…
  • Egentid och kärlekstid
    Att kunna lägga in egentid är viktigt, oavsett om du är i en relation eller inte. Ibland kan det vara skönt att ”bara vara” och inte anpassa sig till någon annan, även om du vill dela din vardag med någon annan när och kär. Du känner själv av om det är tillräckligt med en timme om dagen eller om det krävs mer tid för egna aktiviteter och upplevelser.
  • Försäkra er rätt
    Visst är det bra att hitta en bra sista minuten-resa för en romantisk weekend, men kolla att allt det som ni vill ha ingår i priset och att det inte tillkommer några dolda avgifter. Se även till att ha bra försäkringar som täcker om något mindre bra inträffar under er resa. Råd & Fön har en bra sammanställning om vad ni behöver tänka på i samband med er kärleksfulla resa, vilken ni hittar på www.radron.se.

Semester och ledighet är något som ska vara avkopplande – se till att koppla av med sådant som du vill göra och när du gör saker tillsammans med andra människor, gör det med respekt och utifrån fri vilja för alla involverade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-06-09 klockan 08:00. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter