Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


För inte allt för länge sedan öppnades en dejtingsida i Sverige, som vänder sig till gifta och sambos som ”söker lite extra krydda i vardagen” – de säger sig inte vilja uppmuntra eller hylla otrohet, utan vill ge individer valfrihet. Har du det som krävs för att säga nej och välja en sund relation?

Vårda relationVårda relationen i en sund anda! Alla är vi födda som singlar och Sverige har kommit långt för att skapa ett öppet samhälle, så att du kan välja hur du vill leva i din kärleksrelation. I dag är det lättare, jämfört med bara tjugo-trettio år sedan, att leva i andra kärleksrelationer än den heterosexuella parrelationen – nu respekteras och accepteras andra former av vardagsrelationer, som relationen mellan två män eller två kvinnor och även bigami (en relation mellan tre eller flera individer) respekteras i en högre grad.

Oavsett hur relationen ser ut, är det viktigt att det finns en öppen kommunikation och bygger på en samhörighet med ömsesidighet och tillit mellan de som ingår i relationen. Om alla går med om förutsättningarna för hur relationen ser ut och godkänner att individer i kärleksrelationer byter sexpartners inom dem som ingår i relationen, är det en relation som är sund för dem som berörs direkt av relationen.

Otrohet inget att föredra

Vi sätter själva gränsen för vad otrohet är; för en del är otrohet när man väl har en sexuell handling med en ”utomstående” som inte ingår i relationen, för andra är otrohet när du tänker på att ha sexuell handling med någon annan än din kärlekspartner. Otrohet för de allra flesta är när man aktivt har sexuella handlingar med någon annan än sin egen partner, utan att ha fått ett godkännande från sin kärlekspartner innan handlingens genomförande. Dejtingsajten Victoria Milan (som vänder sig till gifta och sambos) säger sig inte uppmuntra otroheten, utan vill lämna över valfriheten till individen.

Förmodligen siktar du högre än Victoria Milan som, genom att aktivt skapat sin dejtingtjänst, skapar möjlighet att på ett dolt och anonymt sätt söka efter andra partners på ett mer öppet sätt än vad de traditionella dejtingsajterna gör. Att ge valfrihet till individen i all ära, men för dig som eftersträvar en sund relation bör undvika den ”extra krydda” som de erbjuder – för det är inget värd, om du vill ha en varaktig relation. avseende struktur (som vem som bor var, vem som har kärleksakter med vem och andra vardagliga saker som påverkar relationen).

Visa genuin kärlek

Du bör i stället uppmuntra kärleken i en relation genom att ge kärleksförklaringar och visa din kärlek i vardagen på ett sådant sätt som visar att du bryr dig om på ett genuint sätt – genom att ha uppleva saker tillsammans med aktiviteter och med kärlekspresenter som skapar minnen.


D´Nash sjuger om äkta kärlek!

För har du kärleken som mål i din relation, finns det andra sätt än otrohet att tillgå – genom att säga ”jag älskar dig” till din partner och ta hand om dem som du älskar i praktiken.

Ovanstående inlägg publicerades 2011-12-04 klockan 12:51. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter