Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Du är alltid välkommen att kontakta Krama Mig genom nedanstående kontaktformulär eller per mail kontakt@kramamig.nu om du har några frågor om Krama Mig. Målsättningen är att du ska bli kontaktad inom 48 timmar.

  • Ditt namn:

  • Din e-post:

  • Ditt telefonnummer:

  • Du är privatpersonföretagare

  • Önskemål:

  • Ditt meddelande:

  • Krama Mig får spara mina uppgifter för internt bruk. Inga uppgifter delges tredje part utan separat godkännande.


Alla hjärtans dag är en kommersiell högtidsdag som uppmärksammar förhållanden och kärleksgåvor som ges i denna kärleksrelation. Enligt uppgifter från bland annat Aftonbladets Wendela lever  drygt två miljoner i ensamhushåll och om var fjärde person går på singelfika, page kommer det att säljas en halv miljon koppar med kaffe. Om vi bollar vidare med siffrorna och var femte fikabesök leder till en relation, store ”skapas” 100 000 nya relationer i samband med denna högtidsdag.

Kaffekopp på romantiskt café
Med en singelfika
finns möjligheter för dig att förutsättningslöst kunna bjuda ut någon utan att det behöver verka som att du är desperat efter dejting, health utan du kan på ett lätt sätt ge geléhjärtan och nalle som present. Låt Alla hjärtans dag 2012 bli året som du går på singelfika – det fungerar var än i landet du befinner dig och oavsett om du inleder en relation med den du fikar med, så har du i alla fall fått en upplevelse (och en kopp kaffe).

  • Tips:


Var med och anordna en singelfika
– ring dina singelvänner och säg att ni ska ses tillsammans över en kopp kaffe på ett romantiskt café! Hur många blir ni på er singelfika?

 

Ovanstående inlägg publicerades 2012-01-04 klockan 09:12. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter