Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Sevärdheter i London

Sevärdheter i London


Grundad redan under Romarrikets dagar och med ca åtta miljoner invånare är London inte vilken stad som helst. Storbritanniens huvudstad är både en stad full av historia, shop visit en stad för den sportintresserade och en modern storstad. Kort sagt, London är ett perfekt mål för en weekendresa med goda vänner eller någon du tycker extra mycket om.


Tips: Boka resan till London på www.hotels.com!;

Även om du inte själv har varit i London så kommer du antagligen att känna dig förhållandevis hemma. Du lär inte bara känna igen de kända landmärkena som Big Ben, Tower Bridge och London Eye, utan också de röda dubbeldäckade bussarna, de karaktäristiska taxibilarna och de röda telefonkioskerna. Du har med största sannolikhet sett skymtar av London i flera av de oräkneliga filmer och TV-serier som utspelar sig här. Mary Poppins, Johnny English, Love Actually, V for Vendetta, Narniafilmerna, Notting Hill och BBC:s prisbelönta serie Sherlock. Ja, raden av filmer som redan har skapat en bild av London i ditt bakhuvud kan göras lång och igenkänningsfaktorn när du väl kommer hit blir alltså stor.

På 40-talet efter Kristus lade romarna grunden för det som idag har vuxit och blivit EU:s till folkmängden räknat största metropol. Sedan dess har mycket hunnit hända: En brand förstörde 1666 ungefär en tredjedel av stadskärnan, 30 000 av invånarna strök med i bombningar under andra världskriget, Jack the Ripper gäckade Londonpolisen i slutet av 1880-talet och man har varit värd för hela tre olympiska spel, för att nämna några händelser ur stadens historia.

Vad får man absolut inte missa i London?


Det finns en del självklara saker att se i London. Om du till exempel missar att göra ett besök på Madame Tussaud’s eller att skaffa bildbevis på att du har sett Big Ben och Buckingham Palace så kanske vännerna där hemma börjar tvivla på om du faktiskt har varit där. Jag kan också rekommendera ett besök på British Museum (som alltid har gratis inträde!) med sina kulturhistoriska samlingar från hela världen eller Natural History Museum som är ett av världens största naturhistoriska museer och också har fri entré.

Klart värt ett besök är även det otroligt anrika Towern som finns med bland Unescos världsarv, där Storbritanniens riksregalier förvaras, vaktade av Yeomen Warders, eller Beefeaters som de också kallas. På tal om vakter så känner du antagligen också igen the Queen’s Guard som vaktar de kungliga residensen iförda enorma björnskinnsmössor.

Om du och ditt sällskap är sportintresserade så erbjuder London ett bra utbud även på den punkten. Fotboll, rugby och cricket är de största sporterna, och ni kan till exempel se lag som Arsenal och Chelsea spela fotboll på Emirates Stadium eller Wembley Stadium. Att dessa två arenor dessutom är de två fotbollsarenor i världen som kostat mest att bygga säger ganska mycket om hur stort fotboll är i Storbritannien, och det är upplagt för folkfest!

Vad finns det egentligen att vänta på? Boka en resa och ett trevligt hotellrum och tillbringa en weekend i London.


Andreas Skoog,
fristående skribent som tipsar om romantisk weekend


>>> Boka resan till London på www.hotels.com! <<<

 

Krama Mig tipsar: Boka resa och hotell
direkt på www.hotels.com!

Lyxweekends till pangpris!
www.resfeber.se

 
Sveriges största schlagercirkus är i gång – men var är din sånginsats? Det sägs att alla kan sjunga och det gäller att vilja sjunga ut din kärlek till den du älskar…

Alvaro Estrella sjunger om sovrummet...

Alvaro Estrella sjunger om sovrummet…

32 låtar som direkt eller indirekt handlar om kärlek kommer under schlagercirkusen ha tävlat om en plats som Sveriges representant i den stora finalen i Eurovision Song Contest i Köpenhamn i maj. Vissa låtar, approved som Alvaro Estrellas ”Bedroom”, discount  handlar om ”fysiska aktiviteter”, drugs medan andra låtar, som YOHIO:s ”To the end”, handlar om universell kärlek och att älska och bli älskad för den man är. Det som saknas i tävlingen är din sånginsats, men det går att ordna så att även du får sjunga om kärlek.

Alla ska kunna sjunga ut sin kärlek, för det är en kärleksfull kärleksförklaring att få visa vad man känner och visa att man vill dela ett ögonblick, en framtid och ett liv med en annan individ. Samhörighet är någonting vackert som kärlek symboliserar och vad kan vara vackrare än att skapa en upplevelse om detta och få en minnesvärd och bevarad minne kring kärleken? Allt är möjligt och genom att spela in en CD med din kärlekssång, så kan du ge en romantisk present, samtidigt som du ger en personlig kärleksförklaring till den du älskar utöver det vanliga.

Även om du inte vinner Melodifestivalen eller deltar i den schlagercirkus som pågår, så kan du visa din kärlek på ett kärleksfullt sätt. För kärleken är någonting som ska vara längre än ett par månader och även om det kan vara trevligt med ”fysiska aktiviteter” så är kärlek så mycket mer än det som sker i ”the bedroom”. När sjunger du ut din egen kärlek?

Tips:: Få inspiration på kärlekssånger på www.cdon.se!Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2014-02-02 klockan 09:14. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter