Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Att dejta är en svår konst i sig och dejting online kan vara ännu svårare. 

Anton i Västerås ställer frågan:

”Hej! Jag har träffat en fin tjej på internet men som bor väldigt långt ifrån mig. Vi har haft kontakt med varandra nästan varje dag i nästan tre månader. Har känts jätte bra nu känns det som jag gillar henne mer än hon gillar mig, och så kändes det verkligen inte för ett tag sedan. Vill så gärna åka och träffa henne men vet inte om det är värt om det visar sig att hon sagt tomma ord och inte gillar mig. Men jag gillar verkligen henne vilket känns konstigt för har aldrig träffat henne som sagt. Vad ska jag göra? Hon är allt jag tänker på.”

Emelie Eliasson

Emelie Eliasson

Emelie Eliasson svarar:
Hej Anton! Det viktigaste man måste komma ihåg när man träffar någon via internet är att ta det lugnt. En person man pratar med kan vara jätte snäll, men det är inte alltid som personen är den man trodde att denne var när man väl träffar den personen. Det kryllar av psykopater ute på internet, och av det jag har märkt är det oftast tjejer som blir utsatta. Därför skulle jag vilja råda dig till att ta det lugnt. Om det känns som att hon är distanserad kan det bero på att hon är på sin vakt. Det är inte alls ovanligt.

Men om du verkligen tycker om henne kan det vara värt att träffa henne. Du måste bara ge det tid, eller åtminstone ta det lite lugnare. Skynda inte på saker och ting. Låt det ha sin lilla gång. Fortsätt prata med henne och berätta hur du känner. Om hon menar det hon säger kommer ni att träffas. /Kramar Emelie

 

Melinda

Melinda

Melinda svarar:
Hej, hej! Har ni pratat i telefon? Verkar hon pålitlig? Har du frågat henne om hon skulle vilja träffa dig? Det här måste du komma överens med henne om. Och så måste du känna efter själv om du vågar chansa. Annars får du helt enkelt gå där hemma i din egen stad och tänka på henne bäst du vill…

Ovanstående inlägg publicerades 2011-09-11 klockan 17:55. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter