Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Romantik behöver inte kosta skjortan!

Minnesvärd weekend

Skapa en minnesvärd weekend”Gratis är gott” är något som
några förespråkar och även om vissa pirater vill ha rätten att få det som andra har gjort, vet du säkerligen att ”cash is king” – men allt behöver inte kosta en förmögenhet för att uppnå målet om att få en minnesvärd weekend tillsammans med din älskade? Går det att skapa en billig weekend som ändå blir lite minnesvärd som de lyxiga weekendpaket som erbjuds hos en del leverantörer inom resebranschen?


Fyra tips på hur ni kan ordna en romantisk weekend

som blir minnesvärd utan att plånboken förlorar alla sina sedlar:


1. Utflykt på stranden!

Om vädret tillåter, kan ni ha en romantisk helg på stranden eller i alla fall en romantisk kväll. Låt inspirationen flöda fritt om ni vill ha grillad korv, oxfilé eller annat kött tillsammans med potatissallad och champagne, medan ni myser framför en lägereld och ser när solen går ner.


2. Vandrarhem!

Vandrarhem kostar inte för mycket och finns i princip överallt i Sverige, så resekostnaden behöver inte bli så hög. Här får ni möjligheten att rå om varandra med distans från ”omvärlden” och de krav som ställs på er närvaro på andra håll. Stäng gärna av era mobiltelefoner under er vistelse.


3. Tälta i skogen!

Hyr ett tält och flytta in i skogen och ät lingon, blåbär och annat som naturen har att erbjuda. Hör gärna med brandmyndigheter om ni kan och får tända en liten eld i skogen på tu man hand (även om det kan vara trevligt i sig att få lite sällskap  av några brandmän i rätt situationer).


4. Låna en sommarstuga!

Har ni någon släkting eller bekant som äger en sommarstuga, finns det säkert möjligheter till att låna denna över en helg då den inte används av andra.

 

Ovanstående inlägg publicerades 2011-11-22 klockan 06:54. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter