Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «Sofia har funderingar kring hur hon kommer i kontakt med en kille som hon träffat på arbetet:


”Hej! Jag är en tjej på 19 år som verkligen gillar en kille. Jag känner honom inte och jag vet faktiskt inte vad han heter – konstigt, men men…

Jag träffade honom på en restaurang, där jag uppträder som sångerska där jag har uppträtt två gånger. Jag blir glad varje gång som jag ser honom för det är på restaurangen som han arbetar på. Vi kollar på varandra mycket, jag ser i ögonvrån att han kollar på mig hela tiden. Vi försöker prata med varandra, men ingen vågar tyvärr inte.

Hjälp, jag vill verkligen få kontakt med honom. Har ni några tips? //Sofia”


"Hur gick uppträdandet?" kan vara inledande samtalsfras...

”Hur gick uppträdandet?” kan vara inledande samtalsfras…

Våga ta kontakt!


I alla relationer är det viktigt att våga kommunicera och prata! Du berättar att ni är på samma arbetsplats, så varför inte fråga om någonting kring arbetet? Fråga vad han tyckte om dina sånginsatser eller om ljudet fungerade överallt. Du har många möjligheter att inleda ett samtal med honom. Genom era samtal kan du stämma av om ni har något gemensamt för att sedan gå på dejt. Här finns även en del dejtingtips som du kan ha användning av. Lycka till! //Kramar från Krama Mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2013-08-03 klockan 11:45. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter