Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Love is a bird
of golden wings
It flies into
your heart
and sings

Caroline
Known by none, this
loved by none, sales
I have withstood pain, seek
all for the day
that it will all end…
I pray…
that some day
even i will know love…
but i already know,
these hands of mine
will never hold anything

Dedicated to ailicec
My love for you
is deep and true.
No matter what you do, decease
I’ll always be there for you.
No matter where you go,
I’ll always be
there beside you.
Till the day I die.
My love will always
stay true to you.

Ramazaali

Har du sociala kontakter med andra var dag, order speed-dejtar du dagligen.
Du har förmodligen hört talas om speed-dejting; att du får två-tre minuter på dig för att se om den som sitter framför dig är någon intressant för dig, som du vill gå vidare med för att dejta vidare med. Förmodligen speed-dejtar du människor varje dag, alltifrån när du åker till skolan eller jobbet eller träffar människor på en fest eller på stan.

Vi har alla relationer i vardagen som påverkar oss mer eller mindre. Vi skapar också nya kontakter med andra människor som vi knyter an till oss på olika sätt och det är ofta det första intrycket som sätter sig hos oss – en snabb presentation av dig själv på ett par minuter skapar antingen ett bra eller ett dåligt intryck (eller inget intryck alls). Du kanske har hört uttrycket att ”du har ingen andra chans att ge ett första intryck”?

Speed-dejting fungerar i all kontakt med andra människor, oavsett om du är på jakt att dejta någon för att finna en kärleksrelation eller vill skapa kontakter med andra människor i relationer avseende studier, jobb eller nya vänner. I efterhand kan man skratta tillsammans om det första intrycket som man fick av varandra, men för att få och ge ett bra, första intryck av varandra, gäller det att du är bra på att presentera dig själv kort och koncist.
Du kan alltid få vägledning av de dejtingtips som finns, för alla första kontakter handlar om att dejta med varandra, oavsett vad som händer vid följande dejter.
Några tips för dig som
vill lära dig speed-dejting:
Presentera dig i formella sammanhang
Skriv ner en kortare presentation av dig själv med fem meningar med max åtta ord i varje mening. Stå upp och se dig i spegeln – övning ger fördighet!

Det skrivna ordet viktigt
Ofta sker den första kontakten med det skrivna ordet, då mycket kontakter knyts via nätet (som Facebook, twitter och dejtingsajter). Skriv en presentation och ha gärna i åtanke att det ska genomsyra din personlighet på bästa sätt. Testa gratis på Parship och Match.com.

Träna med vänner
Prova speed-dejting tillsammans med dina vänner, det kan vara både roligt och underhållande och se hur ni skulle ha utvecklat er relation i dag om ni  träffats för första gången i dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2011-08-28 klockan 07:31. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter