Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Att våga visa din kärlek i vardagen är viktigt, stuff illness bli inspirerad av de vackra romantiska orden som Jonas Gardell sjunger och applicera detta i din vardag!

Att våga visa din kärlek i vardagen är viktigt, order bli inspirerad av de vackra romantiska orden som Jonas Gardell sjunger och applicera detta i din vardag!
Stefan Attefall, clinic


det finns många olika anledningar
till att människor inte kan betala för sitt boende och därmed kan riskera att bli vräkt från sin lägenhet – en del får inte sin inkomst i tid från arbetslöskassa (även kallad a-kassan) eller försäkringskassan, web andra väljer att använda pengarna på andra saker, som till narkotika och olika fritidsintressen (se exempelvis TV3:s program ”Lyxfällan” där detta problem har tagits upp).  Det ligger ofta flera olika aspekter och orsaker till att en vräkning, tillika avhysning, kan bli aktuell och inom partipolitiken talas det om att förebygga och förhindra att vissa grupper, som barnfamiljer, ska kunna bli vräkta från sitt boende.


För att kunna förhindra
att vissa av de vräkningar som är aktuella, eller att det förhindras från första början, är att ge socialtjänsten möjligheten och mandat att kunna erlägga hyresbetalningar direkt till hyresvärden, i stället för att betala summan till den som önskar socialbidrag. Genom att ge socialtjänsten tillgång till de uppgifter och register som krävs för att kunna betala direkt till hyresvärden i stället för till den som uppbär socialbidrag, kan man förhindra redan från början att en vräkning kan bli aktuell.


Det är ditt ansvar som bostadsminister
att aktivt medverka för att andelen vräkningar minskas och genom att, efter nödvändiga snabbutredningar kring förändringar i socialtjänstlagen, kan vi kanske se en socialtjänstlag där människor får reellt stöd för att kunna behålla de hyreskontrakt som ingått? Kan Sverige räkna med dig och att detta kan bli en verklighet redan under 2012?


Krama Mig

genom Marcus Arvesjö

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-04-18 klockan 05:54. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter