Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon 2015 kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


James Rodriguez

James Rodriguez
Bild: www.gettyimages.comDenna sommar har det varit en extra framgångsrik sommar för den colombianske fotbollsspelaren James Rodriguez som utsågs till fotbolls-VMs bäste spelare och skrev kontrakt för den spanska fotbollsklubben Real Madrid.

Bra ingredienser för att det går bra för Rodriguez är att han är en bra lagspelare som ser till allas förmåga till att nå framgång och den laganda som bör finnas i ett lag och team. Han lyckas individuellt utan att det går ut på någon annans bekostnad och han har ett humant hjärta, unhealthy precis som Miiko Albornoz och Anders Svensson.

Detta är viktiga ingredienser för alla sunda relationer; att se till att alla har det bra och värna om den personliga integriteten på ett sådant sätt som gagnar alla som berörs. Rodriguez är en sund förebild för många individer runt om i världen, mycket tack vare hans insatser under sommarens VM i fotboll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2014-07-23 klockan 17:00. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter