Flygvaruhuset


» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «Det gick inte allt för bra
för Sverige i årets fotbolls-EM, trots de goda insatser som Anders Svensson, Sebastian Larsson och Kim Källström bidrog till.


Även om det ibland talas om
att det finns huliganism och våld inom svensk fotboll, så finns det en sund grund för fotbollsspelande – för det läggs ner åtskilliga timmar av ideellt arbete av föräldrar för att ungarna ska kunna spela fotboll på söndagsförmiddagar, det arrangeras sommarfotbollsskolor av bland andra Elfsborg för att ungarna ska ha något kreativt under sommarlovet och oftast handlar fotbollen om att ha en bra sammanhållning inom laget, även om det inte alltid blir en vinst i matchen.


Vissa fotbollsspelare lyckas med
bedriften att ha ett bra självförtroende och inte tänka på den svenska jantelagen allt för mycket, Zlatan Ibrahimovic är ett sådant exempel. Detta har många gjort narr kring – bland annat stand up komikern Shan Atci som har en förmåga att driva med fotbollsspelaren Zlatan på ett humoristiskt sätt och med en sund inställning.


För i grund och botten
handlar det om att kunna sprida glädje och bidra till en god sammanhållning för ett lag och det krävs ibland människor som bryter normen från den svenska jantelagen. Zlatan behövs, precis som andra spelare i laget – för tillsammans når man framgångar på flera olika sätt. Även om Sverige inte nådde finalen i fotbolls-EM, så har många av fotbollsspelarna i det svenska landslaget bidragit till en sund fotbollskultur och förenat Sverige under ett par matcher…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ovanstående inlägg publicerades 2012-06-30 klockan 15:00. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar
Tänkvärt på Twitter