Flygvaruhuset

Tips om alla hjärtans dag


Låt dig inspireras av kärleksfulla tips om alla hjärtans dag - för att du ska få möjligheten att sprida romantik, kärlek och glädje i dina relationer med tryggheten som grund! Varför inte boka in underhållning till bröllopet eller andra högtider för att få upplevelser för livet?


Visst kan det vara kärleksfullt att köpa en romantisk kärlekspresent till din älskling till Alla hjärtans dag eller som julklapp, men det mest kärleksfulla är när du ordnar med någon present utan att det finns någon baktanke bakom.

När du vill uppvakta din älskling, men vet inte vet vad du ska köpa gäller det att vara kreativ. En del saker kan du göra själv, som exempelvis ordna med små lappar med komplimanger och små aktivitets- och upplevelsetips som ni kan göra tillsammans – som att gå en långpromenad runt sjön och ha en liten picnic. Kreativ kan du också vara när du ska köpa någonting. Prislappen är inte det viktigaste, utan det är vad presenten innehåller. Köp hellre någonting som är som en upplevelse för er två, för upplevelser är något som gynnar er relation både på kort och lång sikt. En Alla hjärtans dag-present kan ni köpa året om och inte bara till den 14 februari.

Hjärtliga presenttipsFör upplevelsepresenter är något som stimulerar och utvecklar er relation. Genom att förgylla och fördjupa relationen på bra sätt, så kan ni skapa en dialog och kommunikation som är bra för er, både som en personlig utveckling och för relationen i sig. Varför inte åka på en miniweekend och hyra en stuga? Stäng av era telefoner under helgen och fokusera på varandra. Eller bjud med på en choklad- och vinprovning för att kunna stimulera era sinnen på många sätt? Det viktiga är inte att ni måste göra någonting med varandra, utan att ni vill göra någonting med varandra och att ni gör saker som bryter rutinerna i vardagen.

Med romantiska kärlekspresenter som är upplevelser är minst lika värdefulla för er som den där diamantringen som vi kan drömma om sedan vi var små barn. Aktiviteter och upplevelser stärker relationen i vardagen och det är mer värdefullt än pengar på banken. Låt kärleken prägla relationen och med rätt presenttips på upplevelser kommer din relation att utvecklas i en sann romantisk anda.
När Samir Badran sprider glädje på Alla hjärtans dag kan det bara gå bra :)…


När någon säger: ”Du är en del av mitt hjärta!”

Så kan du säga: ”Är jag inte hela ditt hjärta?”

För det är stor skillnad mellan att vara en del och vara hela hjärtat…

Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter