Tur i kärlek och spel?

Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

Tips om alla hjärtans dag


Låt dig inspireras av kärleksfulla tips om alla hjärtans dag - för att du ska få möjligheten att sprida romantik, kärlek och glädje i dina relationer med tryggheten som grund! Varför inte boka in underhållning till bröllopet eller andra högtider för att få upplevelser för livet?


När någon säger: ”Du är en del av mitt hjärta!”

Så kan du säga: ”Är jag inte hela ditt hjärta?”

För det är stor skillnad mellan att vara en del och vara hela hjärtat…Att kärleken ska spira Alla hjärtans dag råder ingen tvekan om…. och Alla hjärtans dag råder varje dag året om, ailment även om den uppmärksammas extra mycket just i dag den 14 februari…. låt dig inspireras av positiva förebilder, lyssna på kärleksfull musik och låt hjärtat vara med varenda dag när det gäller kärleken….


HjärtaHjärt-Lungfonden har som mål att fler hjärtan ska kunna klappa längre än bara på Alla hjärtans dag den 14 februari. Genom att ge bort en gåva inför Alla hjärtans dag får du ett fint gåvokort att skriva ut och ge bort till någon som har en speciell plats i ditt hjärta. Du stödjer forskningen som ger fler hjärtan chansen att klappa längre. Läs mer på Hjärt-Lungfonden!

Vill du uppmärksamma någon när och kär som komplement till en gåva till en ideell organisation som Hjärt-Lungfonden finns det flera olika presenttips inför Alla hjärtans dag. Några är exempelvis följande:


Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter