Flygvaruhuset

Tips om Anton Ewald


Låt dig inspireras av kärleksfulla tips om Anton Ewald - för att du ska få möjligheten att sprida romantik, kärlek och glädje i dina relationer med tryggheten som grund! Varför inte boka in underhållning till bröllopet eller andra högtider för att få upplevelser för livet?Talang i ”Ukrainas Talang” som sjunger ”The Phantom of the Opera”

Fantomen på Operan är musikalen som handlar om kärleken och konkurrensen om den kära leken. En vanställd fantom som förälskar sig i den unga kvinnan Christine som är sopran under senare hälft av 1800-talet. Fantomen får konkurrens av en barndomskamrat till Christine och Fantomen på Operan handlar om kampen om kärleken och vem som Christine till slut väljer.

Det är inte allt för ovanligt att bli och vara förälskad i flera individer på en och samma gång och beroende på vad ni vill i er relation så gäller det att kunna vara överens om ni ska leva i monogami under er relation eller om det ska vara någon annan form av samlevnadsform. Det viktiga är att ni för en konstruktiv dialog sinsemellan och att alla parter är överens under hela relationen.

Fantomen på operan har uppförts på både operan i bland annat London i England och på olika biografer som romantisk film. Visst är det svårt att kunna sjunga både höga och låga toner i en och samma uppsättning? Det är unikt och förmodligen är det väldigt få svenska artister, som Anton Ewald eller David Lindgren, som skulle kunna göra detta. Varför inte göra ett försök själv och se hur väl dina musikaliska toner faller ut – blir dina grannar glada av din tonartshöjning?


Det gick inte allt för bra för Anton Ewald i årets Melodifestivalen med låten ”Natural”, både den internationella juryn och det svenska folket placerade honom på sista plats. Ewald lär kunna bli Sveriges Robbie Williams – underhållare inom många genres! 


Den 20-årige mannen från Stockholm har hunnit med mängder av uppträdanden, både som artist, dansare bakom flera framgångsrika artister (som exempelvis Danny Saucedo) och varit koreograf till olika nummer. Han är, i likhet med Robbie Williams, en mångfacetterad underhållare som kan bidra till framgångar (årets medverkan i Melodifestivalen dock ett undantag som bekräftar regeln).

Med ett bra självförtroende och bred erfarenhet från underhållningsbranschen har han en sund förmåga att kunna stå på sig och sina förmågor och kunskaper i en bransch där egoism och kapitalism kan råda och skapa en otrygghet för den enskilda underhållaren. Det gäller för en underhållare att kunna ha ”skinn på näsan” och veta var gräsen för bra och dåligt, rätt och fel och när man ska säga ja eller nej. Det är något som Ewald har lyckats med på ett sunt sätt och har framtiden framför sig med röda mattor.

En del människor hade räknat bort Robbie Williams från underhållningsbranschen efter sin tid i pojkbandet Take That, men han lyckades återupprätta en karriär där han spred kärleksfull glädje till fansen och människor runt om i hela världen. På likvärdigt sätt kan man räkna med att Anton Ewald kommer komma tillbaks och lyckas sprida kärleksfull glädje till människor. Det kan vara bra att årets Melodifestival gav Anton Ewald en tiondeplats, så att han får erfarenheter av att det går dåligt ibland, så att han kan känna känslan av succé. För Ewald kan underhålla och han kommer underhålla i flera olika genres under sin underhållningskarriär!

Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter