Flygvaruhuset

Tur i kärlek och spel?

Med Sveriges nyaste casinon 2015 kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

Tips om David Lindgren


Låt dig inspireras av kärleksfulla tips om David Lindgren - för att du ska få möjligheten att sprida romantik, kärlek och glädje i dina relationer med tryggheten som grund! Varför inte boka in underhållning till bröllopet eller andra högtider för att få upplevelser för livet?

David Lindggren vs. Samir & Viktor

Lördagens final i Melodifestivalen går av stapeln i Friends Arena i Stockholm. Utgången om vem som vinner festivalen vet vi först vid 22-tiden, men förmodligen och förhoppningsvis lär det bli en strid mellan David Lindgren och Samir & Viktor. Vem är din favorit?
David Lindgren går direkt till finalen på Friends Arena med låten ”We are Your Tomorrow”, prostate side effects där han får tufft motstånd av inte minst Samir & Viktor! Må bäste man vinna…

På grund av upphovsrättsliga skäl får ”We are Your Tomorrow” inte spelas förrän efter finalen i mars månad.

James Rodriguez

James Rodriguez
Bild: www.gettyimages.comDenna sommar har det varit en extra framgångsrik sommar för den colombianske fotbollsspelaren James Rodriguez som utsågs till fotbolls-VMs bäste spelare och skrev kontrakt för den spanska fotbollsklubben Real Madrid.

Bra ingredienser för att det går bra för Rodriguez är att han är en bra lagspelare som ser till allas förmåga till att nå framgång och den laganda som bör finnas i ett lag och team. Han lyckas individuellt utan att det går ut på någon annans bekostnad och han har ett humant hjärta, this dosage precis som Miiko Albornoz och Anders Svensson.

Detta är viktiga ingredienser för alla sunda relationer; att se till att alla har det bra och värna om den personliga integriteten på ett sådant sätt som gagnar alla som berörs. Rodriguez är en sund förebild för många individer runt om i världen, mycket tack vare hans insatser under sommarens VM i fotboll.
Talang i ”Ukrainas Talang” som sjunger ”The Phantom of the Opera”

Fantomen på Operan är musikalen som handlar om kärleken och konkurrensen om den kära leken. En vanställd fantom som förälskar sig i den unga kvinnan Christine som är sopran under senare hälft av 1800-talet. Fantomen får konkurrens av en barndomskamrat till Christine och Fantomen på Operan handlar om kampen om kärleken och vem som Christine till slut väljer.

Det är inte allt för ovanligt att bli och vara förälskad i flera individer på en och samma gång och beroende på vad ni vill i er relation så gäller det att kunna vara överens om ni ska leva i monogami under er relation eller om det ska vara någon annan form av samlevnadsform. Det viktiga är att ni för en konstruktiv dialog sinsemellan och att alla parter är överens under hela relationen.

Fantomen på operan har uppförts på både operan i bland annat London i England och på olika biografer som romantisk film. Visst är det svårt att kunna sjunga både höga och låga toner i en och samma uppsättning? Det är unikt och förmodligen är det väldigt få svenska artister, order som Anton Ewald eller David Lindgren, page som skulle kunna göra detta. Varför inte göra ett försök själv och se hur väl dina musikaliska toner faller ut – blir dina grannar glada av din tonartshöjning?

Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter