Flygvaruhuset

Tips om Elisabeth Nilsson


Låt dig inspireras av kärleksfulla tips om Elisabeth Nilsson - för att du ska få möjligheten att sprida romantik, kärlek och glädje i dina relationer med tryggheten som grund! Varför inte boka in underhållning till bröllopet eller andra högtider för att få upplevelser för livet?

Elisabeth Nilsson tipsar om den romantiska komedin ”Just Go with It”:


”Just Go with It” är en amerikansk romantisk komedi från 2011,
som är skriven av Allan Loeb och Timothy Dowling och regisserad av Dennis Dugan. Filmen är baserad på filmen från 1969 som hette Kaktusblomman som var anpassad från en tidigare teaterpjäs från Broadway skriven av Abe Burrows. Den i sin tir byggdes på den franska pjäsen Fleur de Kaktus. Ja denna film har varit i hetluften lite överallt under många år egentligen. Hur den var i pjäserna vet jag inte men i denna film var den både rolig och charmig. Helt klart sevärd. Jag kan till och med tänka mig att se den igen.

Filmen börjar med att ett bröllop ska stånda
. Det är mellan en ung kvinna som verkar vara väldigt bortskämd. Hon kan inte hålla på sig heller utan innan de båda säger ja till varandra så hör hennes fästman att hans tilltänkta fru varit otrogen. Fästmannen heter Danny Maccabee och det är honom allt kretsar kring. Han har en enorm näsa i början men fixar till den så att han blir mer attraktiv. Han har kvar alliansringen för att han kom på att han har mer chans hos kvinnor och unga tjejer om de tror att han är gift och inte har det så bra. Det fungera alldeles utmärkt tills den dagen han träffar Palmer. En ung kvinna med en läcker kropp. Hon vill inte dejta en gift man så han slänger in en vit lögn som sedan byggs upp till en stor luftballong. Den ena lögnen leder till nästa och till sist så är det näst intill dags för sprängning. Men allt verkar gå bra, men frågan är bara för hur länge.


Adam Sandler spelar den charmige Danny Maccabee
och som motspelerska har han den tjusiga Jennifer Aniston. Det är hon som spelar Dannys receptionist Katherine Murphy. De är super som ett team de båda. Jag älskar ju Adam Sandler och Jennifer Aniston är en superbra skådespelerska så det kunde egentligen inte gå fel. Jag måste ge cred för barnen som är med. Bailee Madison ser vi som Katherines dotter Maggie och Griffin Gluck som sonen Michael. De var supersköna i filmen och det var roligt att få ta del av alla humoristiska situationer de alla hamnade i. Full pott i betyg blir det. Se den blir mitt råd.

Elisabeth Nilsson

Elisabeth Nilsson
// Elisabeth Nilsson, fristående filmkrönikör


Tips:

>> Beställ filmen ”Just Go with It” på www.cdon.com! <<<

Elisabeth Nilsson tipsar om den romantiska filmen ”Livet från den ljusa sidan”:


Denna är en amerikansk långfilm från 1997.
Filmen är skriven av Mark Andrus och James L. Brooks och det är även James l Brooks som har regisserat den. Jag tycker att de har fått ihop en helt underbar film som tar upp liv som många lever men som det inte pratas så mycket om. Filmen handlar om Melvin Udall, en gnällig man som är mycket fördomsfull. Han är en neurotisk författare som bara vill bli lämnad ifred. Han har tvångstankar och kan inte gå var som helst och framför allt så måste han göra vissa saker i ett visst antal innan han så kallat mår bra. Att han är fördomsfull är inte så bra med tanke på att han har en granne som är en homosexuell konstnär. Han driver med honom och när hans grannes hund går i trapphuset så slänger han ner honom i sophuset. Melvin brukar fika på ett speciellt fik. Han sitter alltid vid samma bord och måste bli serverad från samma kvinna. Denna kvinna lever ensam med sin sjuka son och har sin mamma till hjälp. Hon lever ett tufft liv då hon är helt ensamstående med sin sjuka son. Dessa tre människor är så olika varandra som man kan komma men tack vare hunden som blev nerslängd i sophuset så kommer dessa tre karaktärer närmare varandra.


Jack Nicholson
spelar Melvin Udall och han gör det med bravur. Han får verkligen fram karaktärernas personlighet så att man kan tro att Jack är denna man i verkligheten. Jack vann en Oscar för bästa manliga huvudroll i denna film och det är inte så konstigt. Helen Hunt som spelar servitrisen Carol vann en Oscar för bästa skådespelerska. Även hon gjorde en fantastisk roll. När jag såg filmen och såg hur hon hade hår och hållning så påminde hon mig om Meryl Streep. Hade inte Helen Hunt haft den rollen så hade Meryl Streep kunnat göra den. De är lika i sin hållning. Det enda jag hade svårt med när jag såg Helen Hunt i denna roll var hennes hårfärg. Ja jag vet att det är fåfängt men jag är van att se henne i blont hår. Nu hade hon mörkare hår och det var ovant att se henne. Däremot så såg hon lite äldre och sliten ut och det var nog det som var meningen. Att vara ensamstående med ett sjukt barn samt arbeta för att få in pengar så att man kan försörja familjen är inte helt smärtfritt. Greg Kinnear´ spelade karaktären Simon, den homosexuella konstnären. Jag har inte sett honom tidigare i någon film. Inte vad jag vet i alla fall. Han var bra i sin roll och även han var trovärdig. Jag har definitivt inget att klaga på när det gäller dessa skådespelare.


Detta är en humoristisk drama
som tog mitt hjärta med storm. Jag trodde inte att detta var en film för mig, men jag hade fel. Jag älskar Jack Nicholson och Helen Hunt är en underbar skådespelerska. När jag läste vad filmen handlade om så tänkte jag nej direkt. Vad skulle denna film ge mig tänkte jag. Min dotter och jag satte igång den en kväll och jag kände redan från början att detta var en film för mig ändå trots allt. Den har en hel del humor och man blir rörd i vissa scener. Jag tycker att filmskaparna har gjort ett mycket bra jobb. De har fått med det mesta och när filmen var slut så var det första jag sa: Nej, jag vill ju se mer! Ja filmen tog mig med storm. Jag blev helt förälskad i hunden som finns med. Så liten och söt. Detta är en film som jag kommer att se fler gånger. Har du inte sett den tidigare så har du missat något. Man brukar alltid ha något att klaga på när det gäller filmer, men jag har inget att klaga på i denna film. Den är helt underbar och bör ses minst en gång. Jag rekommenderar denna film och den får full pott i betyg av mig. Det vill säga fem stjärnor av fem möjliga.


// Elisabeth Nilsson, fristående filmkrönikör


Tips:

Beställ ”Livet från den ljusa sidan” på www.cdon.com!

Elisabeth Nilsson recenserar den romantiska filmen ”På smällen ” (”Knocked Up”):


Allison Scott är en ung kvinna
som arbetar på nöjeskanalen E! Hon träffar på soffpotatisen Ben Stone och de har sex under natten. Det hela skulle kunna vara rätt så oskyldigt om det inte hade visat sig som så att Allison blir med barn. Ben Stone är inte den killen man önskar sig bli med barn med för han bor tillsammans med sina kompisar och alla sitter de och röker på om dagarna. Allison bestämmer sig för att behålla barnet och Ben har nu en stor uppgift framför sig. Han ska bli pappa men han vet inte vad som behövs.


Detta är en varm komedi
med mycket kärlek att roffa åt sig på. Man får några glada skratt och man sitter och ler för det mesta. Seth Rogen som spelar Ben är ju helt fantastisk i sin roll. Han gör sin karaktär med humor samtidigt som han visar att han är en kille som kan om han vill. Katherine Heigl spelar ju Allison och jag tycker att hon gör en fantastisk insats.

Elisabeth Nilsson

Elisabeth Nilsson


Jag har sett denna film två gånger
och den är mycket charmig och jag tycker att den visar sidan av myntet där kärlek faktiskt kan växa fram oavsett om man är olika eller inte. Denna film är mycket väl värd att sitta och titta på. Se den och få en stund med skratt och njut av stunden som den ges.


//Elisabeth Nilsson, fristående filmkrönikör


Tips:

>>> Beställ ”På smällen” på www.cdon.com! <<<

Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter