Tur i kärlek och spel?

Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

Tips om engagemang


Låt dig inspireras av kärleksfulla tips om engagemang - för att du ska få möjligheten att sprida romantik, kärlek och glädje i dina relationer med tryggheten som grund! Varför inte boka in underhållning till bröllopet eller andra högtider för att få upplevelser för livet?


Sverige har en demokrati (för närvarande) och detta är något som envar måste kämpa för att det fortsättningsvis ska vara. Att göra valdagen till en allmän helgdag kan vara lösningen!


Det svenska riksdagsvalet har traditionellt sett högre valdeltagande än andra val (som kyrkovalet och EU-valet) och för att höja andelen röstberättigande till vart fall 90 % kan valdagen som en röd heldag, more about kopplat med andra incitament, medical få röstberättigande till att värna om den demokrati som funnits sedan 1921 (då kvinnan fick rösta för allra första gången).

Ska valdagen få samma status som Sveriges nationaldag och Juldagen genom att vara en allmän helgdag? Oavsett vilket, är det viktigt att du röstar den 14 september i de val som du är berättigad till!


Botkyrkaborna röstade ja till vara en och samma kommun, approved visar det preliminära resultatet från folkomröstningensom genomfördes under söndagen i Botkyrka kommun i samband med det allmänna valet i landet.


Det är glädjande att mantrat ”tillsammans är vi starka” finns på lokala plan i landet. Även om det råder situationer där vissa vill splittra grupper på olika sätt, discount så finns det många som har solidaritetsperspektivet för att skapa trygghet i vardagen för envar.

Bra Botkyrkabor!


Att inte rösta i de val som du har möjlighet att rösta i borde ge dagsböter. För att inte värna om de demokratiska rättigheterna och skyldigheterna borde vara ett brott som medför straff!


I senaste allmänna valet, price EU-valet den 25 maj, malady valde närmare varannan person att inte värna om sin rättighet (tillika skyldighet) att inte rösta. Argument som att ”EU ligger för långt bort”, ”jag är inte insatt”, ”min röst betyder ingenting” och ”de lyssnar inte på oss” håller inte – för EU påverkar kommuner i mer än hälften av alla fattade beslut, det är du själv som bestämmer vad du ska sätta dig in i (och att följa ”Paradise Hotel” och dokusåpadeltagare i deras jakt på sprit, brudar och sex visar på att det finns intresse att sätta sig in i några frågor), din röst betyder lika mycket som andra så länge du röstar (om du inte röstar, kommer andras röster få en större reell betydelse).

Att du ska rösta i det svenska riksdagsvalet är något du borde vara övertygad om att göra! Det du bör fundera på är på vad du ska rösta på och var du kan rösta någonstans!

För du kan förtidsrösta! Det finns många ställen där du kan förtidsrösta – det enda du behöver ha med dig är din legitimation. Du kan rösta i vallokalen! Det står på ditt röstkort om vilken vallokal som du ”tillhör” och det enda du behöver ta med dig till vallokalen är din legitimation!

Att inte rösta borde leda till dagsböter! För det handlar om att värna om den demokrati och det fria valet. De som inte röstar borde få ge dagsböter (vilket i sig leder till skatteintäkter, men som i sig skulle finansiera denna form av ”brott”). Det är bättre att rösta blankt än att inte rösta alls. Det är bättre att rösta på parti som du delar din ideologi med än att låta andra som delar en ideologi som du inte gillar får större makt. Det är när du röstar som du kan vara med och påverka. Och slippa dagsböter om det hade funnits denna möjlighet till att ge dagsböter för ”uteblivet röstdeltagande”.

  • Det svenska valet är den 14 september och de flera vallokalerna är öppna mellan 08.00 – 20.00!
  • Hos Valmyndigheten hittar du mer information om var du kan rösta och fullfölja dina möjligheter och skyldigheter som samhällsmedborgare!
  • Gör röstningen till en tradition, där du och din partner gör något romantiskt tillsammans. Unna er en trevlig romantisk middag efteråt, medan ni ser valvakan, för att unna er lite lyx efter att ha röstat.


Var och när ska du rösta med kärlek och värme?


Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter