Flygvaruhuset

Tips om högtider december


Låt dig inspireras av kärleksfulla tips om högtider december - för att du ska få möjligheten att sprida romantik, kärlek och glädje i dina relationer med tryggheten som grund! Varför inte boka in underhållning till bröllopet eller andra högtider för att få upplevelser för livet?

PepparkaksgubbePepparkaksgubbe Ha en underbar Lucia, oavsett vad du väljer att göra och vad du väljer att vara i Lucia-tåget! Kul och glädjande att Mio, som Expressen skrev om, får vara Pepparkaksgubbe i år, som han ville vara.


Intressant att debatten
om rasism och segregering skall behöva finnas överallt, när det ibland handlar om människors självförtroende och självkänsla. Våga ta debatten om människors lika värde, nr det väl behövs utifrån ett långsiktigt perspektiv och utifrån ett integrationsperspektiv (i stället för segregation).


Var stolt för den du är och våga visa att du är unik!


En glädjefull ledighet önskas till Dig
från Krama Mig och sprid glädje till nära och kära – varför inte med ett kuddkrig? Ta hand om dig under jul– och nyårshelgerna.

Dima Bilan

Jul med Dima, vore väl något?


Julafton är Jesus födelsedag
som är den 24 december. ”Du ska vara snäll under hela året, annars kommer inte Tomten till dig”, har vi nog alla hört när vi var barn.


Det är klart att Tomten finns,
men var bor han egentligen? Det må de vise männen tvista om, själva är vi på Krama Mig övertygade att det inte spelar någon roll varifrån Tomten kommer, vi ska vara snälla mot våra nära och kära under hela året ändå.


I samband med julen så finns det ofta bestyr och måsten
som kan uppstå hos många. Julskinkan måste in i ugnen, storstädning och inköp av julklappar måste göras. Det gäller att kunna ha avkoppling som mål och vad är inte bättre än att gå på julkonsert med julsånger som får en att få rätt julstämning? Kom ihåg att julen ska vara finnas med kärlek och värme för alla och att det är viktigare att umgås med nära och kära framför alla måsten!

Den 24 december fyller den ryske artisten Dima Bilan år
  och är en internationell, kärleksfull artist som med framgång sprider kärlek med sina sånger.


Great days


Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter