Flygvaruhuset

Tips om högtider februari


Låt dig inspireras av kärleksfulla tips om högtider februari - för att du ska få möjligheten att sprida romantik, kärlek och glädje i dina relationer med tryggheten som grund! Varför inte boka in underhållning till bröllopet eller andra högtider för att få upplevelser för livet?


Alla hjärtans dag är dagen då det ofta förväntas att ge presenter till sin älskade partner och många erbjuder olika alternativ för par. Även om du inte lever i en varaktig relation, så finns möjligheten att uppvakta någon kär vän, arbetskollega eller familjemedlem. Nedan presenteras några tips för dig som vill uppvakta andra människor i din närhet eller någon okänd person:


Blommor alltid uppskattat på Alla hjärtans dag!

Blommor alltid uppskattat på Alla hjärtans dag!

Blommor

Det finns flera företag som erbjuder blommor till Alla hjärtans dag och andra kärleksfulla dagar under året. Du kan välja att köpa i blomsterhandeln eller leverera med bud, som Blommogram eller andra tjänster som blomsterhandeln erbjuder. Två stora blomsterhandlare är Interflora och Flowerhouse och ofta kan du ha olika tilläggstjänster som choklad, nalle och personlig kärlekshälsning.

>>> Skicka blommor direkt på www.flowerhouse.se! <<<

Nalle

”Teddybjörnen Fredriksson” av Lasse Berghagen är inte bara en kärlekssång utan även namnet på en kär vän som alltid finns där – nallen. Nallen är en symbol för någon som finns där för dig och som du alltid kan vända dig till vad som än händer. Varför inte visa att du vill att din älskade ska kunna känna sig som den utvalde för dig? Varför inte skicka ett Nallebud och ge ett kärleksmeddelande om att ni ses på Alla hjärtans dags kväll?

>>> Skicka ett Nallebud på www.nallebudet.se! <<<


Resa

Det kan krävas lite planering med att överraska med en resa på tu man hand, men det går att ordna med en kärleksfull weekend till London eller till romantikens Rom. Ni behöver inte åka utomlands, utan romantiken kan även blomstra vid världens ände – Trosa! Vart vill ni helst åka på en romantisk weekend?

>>> Hitta er romantiska resa på www.stsalpresor.se! <<<


Upplevelse

Hos Upplevelse.com finns många upplevelser för två, som bland annat spökvandring, massage och middag för två. Varför inte göra någonting tillsammans en kärleksfull kväll som Alla hjärtans dag?

>>> Hitta er upplevelse på www.upplevelse.com! <<<

Fler tips

Krama Mig har flera tips för dig som vill få tips på en romantisk kväll och hitta kärleksfulla aktiviteter och upplevelser! Vill du ge fler tips, är du välkommen att skicka ett mail till kontakt@kramamig.nu.



Frågan om Alla hjärtans dag och dess egentliga betydelse är alltid något som diskuteras, måste man uppvakta sin partner just en specifik dag eller går det att uppvakta vilken dag som helst? Detta är något som Johannes funderar kring och är något som ofta pratas om vid fikaborden – för är det en dag som vi egentligen firar eller är det egentligen ett kommersiellt jippo?

Måste jag uppvakta på Alla hjärtans dag?

Måste jag uppvakta på Alla hjärtans dag?



Alla hjärtans dag är från början en dag då vi minns helgonet Valentine och dagen har blivit en dag där handeln satsar stort för att sälja blommor och upplevelser som är anpassade för (heterosexuella) par. Som det är nu så satsas det i en hög grad på försäljning till par, men varför inte även satsa på alla hjärtan (oavsett om man har en relation eller inte).

Visst är det kärleksfullt att uppvakta den du älskar och det är något uppmuntrande i en kärleksfull relation. Det är mer viktigt och stimulerande för båda i relationen att man satsar på att alltid uppvakta varandra med kärleksförklaringar i vardagen, genom bland annat spontana aktiviteter och uppvaktningar. Alla hjärtans dag skapar ibland osunda förutsättningar till förväntan, i stället för att skapa förväntan i samband med när det passar bäst för relationen.

Alla hjärtans dag borde vara mer ideologisk och uppmärksamma på sunda relationer i stället för enkom försäljning och osunda förväntningar. Det går med andra ord att uppvakta vilken dag som helst på året och det är något som ska uppmuntras till – och även om det kan skapas förväntan att få och ge någonting på Alla hjärtans dag, så kan du ge ett gåvokort och säga att  ”vi åker på en romantisk weekend längre fram i vår”. För alla hjärtan ska klappa och det på årets alla dagar!


I dag är det Alla hjärtans dag
och du har många möjligheter att skapa en kärleksfull dag med upplevelserika händelser som skapar bestående minnen. Här får du tre tips på hur du kan skapa sunda förutsättningar för att fler får uppleva fler Alla hjärtans dag i vardagen:

  • Bodyguard.nu
    Personlig trygghet! Hos Bodyguard kan du alltid ha lagliga och licensfria produkter, så att du kan känna dig mer trygg och säker i och på väg till och från hemmet. Beställ dina trygghetslarm och självförsvarsprodukter i dag!
  • Stöd Hjärt-Lungfonden
    Varje år föds 1 000 barn med hjärtfel i Sverige. Många av dem har forskningen att tacka för att de lever idag. Februari månad är Alla barnhjärtans månad för Hjärt-Lungfonden. Ge en gåva på www.hjart-lungfonden.se!


För dig som vill få
fler kärleksfulla tips för att skapa upplevelser i vardagen alla 365 dagar, kan du få romantiska, kärleksfulla upplevelsetips.

Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter