Flygvaruhuset

Tips om högtider januari


Låt dig inspireras av kärleksfulla tips om högtider januari - för att du ska få möjligheten att sprida romantik, kärlek och glädje i dina relationer med tryggheten som grund! Varför inte boka in underhållning till bröllopet eller andra högtider för att få upplevelser för livet?Internationella Kramdagen
(eller Kramens dag som den kallas för i Sverige) äger rum den 21 januari, där människor världen över kramas lite extra. En dag där du kan göra allt för att kunna sprida kärlek och värme till andra människor och få del av detta i form av beröring och närhet på både ett vänskapligt sätt och skapa möjligheter till att förgylla vardagen lite extra.

Kramens dag årets 365 dagar!


Det finns en anledning till att Kramdagen existerar och det är för att du ska få upp ögonen för att vad som är viktigt i vardagen och att kramen är ett effektivt verktyg för att skapa och vårda dina relationer i vardagen. Varför inte ge en arbetskollega eller studiekamrat en extra kram? Se till att visa din glädje att träffa dem som betyder väldigt mycket för din del och kramen är ett väldigt effektivt sätt att visa att du vill omfamna någon och vara nära den du vill uppskatta lite extra. Kramen kan du använda varje dag om året för att visa dina känslor till både vänner, familj och dem du älskar – Kramens dag finns årets alla dagar om du själv gör det till detta!

Vad göra på Kramens dag?

 • Kramas!
  Absolut ska du kramas och visa uppskattning, på Kramdagen som vilken dag som helst under året. Med en Kram-tshirt kan du få kramande uppmärksamhet.
 • Få inspiration av Kramsången!
  Lyssna på Kramsången och få inspiration av att kramen kan vara som en bra, glädjande start för en sund relation, vänskaplig som kärleksfull relation.
 • Upplevelser tillsammans!
  Varför inte och skapa en kärleksfull middag med nära och kära? Låt kramen vara en grund för alla sunda relationer – säg ”krama mig nu” och kramas i vardagen Få tips på aktiviteter och upplevelser!
 • Prata med varandra!
  Den bästa relationen i vardagen, oavsett om det är mellan vänner, familjemedlemmar eller partners, är den relationen där ni pratar med varandra och inte om varandra. Gör saker tillsammans, som att gå på café, och samtala om allt mellan himmel och jord och fördjupa er relation. Många problem kan undvikas om ni bara pratar med varandra!


Läs mer om Internationella Kramdagen
på www.nationalhuggingday.com och få tips på sunda relationer!

Gott nytt år

Gott nytt år


Nyårsdagen
infaller alltid den första dagen på året och brukar vara en ”vilodag” för många, efter att haft en hel del aktiviteter kvällen innan (på nyårsafton). Många brukar se romantiska filmer, äta pizza och ta det lugnt.


Låt den första dagen bli kärleksfull
– gå en promenad tillsammans med din partner eller en kär vän (för frisk luft gör er båda glada) eller känn känslan av att kunna vara kung för en dag?


Varför inte ordna
så att ni har en riktig kramdag denna dag? Ni har alla möjligheter, det är ni som gör dagen till vad ni gör dagen till…


Great days


Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

 • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter