Flygvaruhuset

Tips om högtider maj


Låt dig inspireras av kärleksfulla tips om högtider maj - för att du ska få möjligheten att sprida romantik, kärlek och glädje i dina relationer med tryggheten som grund! Varför inte boka in underhållning till bröllopet eller andra högtider för att få upplevelser för livet?

Skatteåterbäring

I början av april månad kan du vanligtvis se om du får tillbaks pengar på din deklaration eller om du behöver betala in kvarskatt – genom att logga in dig på www.skatteverket.se kan du se om du tillhör den glada skaran som kan se fram emot att få tillbaks pengar av Fredrik Reinfeldt och company eller om du behöver ge ett extra strå för att skapa förutsättningar för att landet ska värna om sina medborgare.


Se din deklaration som en högtid,
där du tillsammans med nära och kära kan gå till skattekontoret tillsammans och lämnar in papperna, för att därefter njuta av det sköna vårväder som vanligtvis är vid månadsskiftet april/maj, då skattedeklarationerna ska lämnas in. Kom i håg den viktigaste frågan: Hur glad blir du av ditt skattebesked, när du lämnat in den senast i maj månad?
Mors Dag är dagen då vi uppmärksammar våra mödrar och är nog troligen den dag under året (vid sidan av julafton) som vi visar vår uppskattning allra mest. Att denna dag är kommersiell har nog inte gått någon passé och firas den sista söndagen i maj varje år och 2013 är Mors dag den 26 maj.


Great days


Den 3 maj är FN:s internationella dag för pressfriheten, som lyfter fram vikten av att ha friheten och rätten att trycka och sprida information.


Great days


Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter