Flygvaruhuset

Tips om högtider mars


Låt dig inspireras av kärleksfulla tips om högtider mars - för att du ska få möjligheten att sprida romantik, kärlek och glädje i dina relationer med tryggheten som grund! Varför inte boka in underhållning till bröllopet eller andra högtider för att få upplevelser för livet?

Romantisk jordtimme

En gång om året kan du engagera dig lite extra för att skapa en romantik kväll tillsammans med din käraste, samtidigt som du är med och skickar en signal till makthavare om att ta ställning för ett klimatsmart samhälle på allvar, kanske under en romantisk weekend på tu man hand?


WWF, Världsnaturfonden,
anordnar för fjärde året i rad kampanjen ”Earth hour”, där alla under en timme (klockan 20.30-21.30 i Sverige) släcker all belysning, för att visa sitt stöd för att klimat- och miljöfrågorna på allvar. I Sverige förväntas halva befolkning engagera sig för denna fråga – varför inte göra någonting romantiskt med din älskade under denna timme och vem vet om det blir tillökning i din relation om nio månader?


2013 genomförs ”Earth hour” den 23 mars
och passa på att utnyttja denna timme till kvalité framför kvantitet.  Läs mer om Earth hour på www.wwf.se/earthhour.

Våfflor”Är du min våffla” är kanske inte den bästa raggningsrepliken, men du kan skapa sunda förutsättningar till att få en kärleksfull söndag, oavsett om du vill dejta, sprida glädje eller bara vill vara kärleksfull och glad en underbar söndag – oavsett om det är Våffeldagen, som infaller den 25 mars varje år?


Varför inte göra egna våfflor
inför er kärleksfulla romantiska middag och ha glass och jordgubbar som tillbehör? Gör en picknickkorg och åk på utflykt någonstans på Djurgården eller där det kan vara kärleksfullt och mysigt. Känn känslan av att kunna ha en sund kommunikation i en avslappnad miljö, utan att ni behöver ha stress från störande moment omkring er.


En söndagsutflykt med våfflor
är bra för alla kärleksfulla tillfällen, bjud upp din dejt till en dans på ängen innan ni äter våfflor och njut av kärleken som spirar i det sköna vårvädret! För visst är våffeldagen en bra högtid i mars månad och låt dig se möjligheterna i allt som händer i vardagen!


Tips:
recept på våfflor – enkelt och kärleksfullt!


Den 8 mars är det kvinnornas dag, eller Internationella Kvinnodagen som det kallas i folkmun, och dagen uppmärksammar vanligtvis ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen.


TCO, Tjänstmännens Centralorganisation,
brukar uppmärksamma de löneskillnader som finns mellan kvinnor och män, så även i år (läs mer om deras aktiviteter på www.tco.se) och utbildningssamordnaren Sensus arrangerar temadagar kring kvinnofrågor, den 8 mars om ”Myten om mödomshinnan”.


Genom tiderna har det funnits
flera kända kvinnor som skapat historia; Heliga Birgitta lämnade mellan 600 och 700 himmelska uppenbarelser efter sig, författarinnan Astrid Lindgren som blev världskändis för alla sina barnböcker och Ellen Key som stred för yttrandefrihet, individens rätt och kvinnlig rösträtt.


Det finns olika sätt för dig
att uppmärksamma kvinnor i din närhet; varför inte ge ett leende till människor i din omgivning i dag, ge en blombukett till någon när och kär eller skicka ett vykort till någon som du inte kan träffa i dag?

Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter