Tur i kärlek och spel?

Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

Tips om högtider oktober


Låt dig inspireras av kärleksfulla tips om högtider oktober - för att du ska få möjligheten att sprida romantik, kärlek och glädje i dina relationer med tryggheten som grund! Varför inte boka in underhållning till bröllopet eller andra högtider för att få upplevelser för livet?

Krammeny Skicka blommor Krammeny Skicka Nallebud

24 oktober är det FN-dagen, what is ed treat som är en temadag som firas till minne av att medlemsländer i FN godkände FN-stadgan detta datum 1945.


24 oktober är det FN-dagen
, buy som är en temadag som firas till minne av att medlemsländer i FN godkände FN-stadgan detta datum 1945.


Great days
Internationella barndagen är den 7 oktober
som uppmärksammar barns rättigheter. I Sverige firas barndagen den första måndagen i oktober.


Great days


8 september är internationella läskunnighetsdagen som är en dag då man lyfter fram alfabetism (läskunnighet) och även analfabetism (då man inte kan tillgodogöra sig och förstå en skriven text).


Great daysKrammeny Skicka blommor Krammeny Skicka Nallebud

Under september månad infaller två religiösa högtider, mind som ska ge de troende en tankeställare om hur det föregående året har varit, search hur man levt sitt liv och hur man varit mot sig själv och andra människor.

Ramadanid al-fitr, en islamsk högtid, som är den jublande avslutningen av fastemånaden Ramadan. Jom Kippur är försoningsdagen i judendomen som är tio dagar efter det judiska nyåret.
Ramadan

Under september månad
infaller två religiösa högtider, find som ska ge de troende en tankeställare om hur det föregående året har varit, more about hur man levt sitt liv och hur man varit mot sig själv och andra människor.


id al-fitr
, price en islamsk högtid, som är den jublande avslutningen av fastemånaden Ramadan. Jom Kippur är försoningsdagen i judendomen som är tio dagar efter det judiska nyåret.


Great days

Under september månad infaller två religiösa högtider, view som ska ge de troende en tankeställare om hur det föregående året har varit, hur man levt sitt liv och hur man varit mot sig själv och andra människor.

Ramadan
id al-fitr
, en islamsk högtid, som är den jublande avslutningen av fastemånaden Ramadan. Jom Kippur är försoningsdagen i judendomen som är tio dagar efter det judiska nyåret.


Great daysKrammeny Skicka blommor Krammeny Skicka Nallebud
 

dosage 0, what is ed 40,0″> Kanelbullens dag infaller den 4 oktober och är en dag som uppmärksammar kanelbullar och då vi kan unna oss en (eller flera) god bulle.

Låt dig inspireras till att baka nygräddade kanelbullar att bjuda på till nära och kära, kanske som en efterrätt efter en romantisk middag?

stomach 0, information pills 40, see 0″>
Kanelbullens dag infaller den 4 oktober
och är en dag som uppmärksammar kanelbullar och då vi kan unna oss en (eller flera) god bulle.


Låt dig inspireras
till att baka nygräddade kanelbullar att bjuda på till nära och kära, kanske som en efterrätt efter en romantisk middag?


Great days

Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter