Flygvaruhuset

Tips om melodifestivalen


Låt dig inspireras av kärleksfulla tips om melodifestivalen - för att du ska få möjligheten att sprida romantik, kärlek och glädje i dina relationer med tryggheten som grund! Varför inte boka in underhållning till bröllopet eller andra högtider för att få upplevelser för livet?
Kan Farid Mammmadovs ”Hold me” vara en av Eurovision Song Contests bästa låtar under 2000-talet? Låten deltog 2013 för Azerbaijan med bland annat John Ballad som upphovsman och kom på en hedrande andra plats. En smäktande kärlekssång som handlade om bland annat en längtan om att återförenas i kärlekens famn.


Samir Badran nakenchock

Bild: Samir Badrans blogg och Instagram samt privat bild.Samir Badran, känd från Paradise Hotel och Melodifestivalen, skriver på sin blogg att han och Viktor Frisk ska bjuda på en nakenchock vid sin medverkan i Melodifestivalen (den 6 februari i Göteborg).

Tio år efter att ordet ”nakenchock” togs med i Svenska Akademins Ordlista och 14 år efter att ordet började användas av Aftonbladet (i samband med att gruppen Afrodite skulle uppträda i Schlager-EM) har turen därmed kommit till flickfavoriterna Samir & Viktor att göra en nakenchock, enligt deras egen uppgift.

I en stor TV-produktion som vänder sig till både unga och äldre individer, kan frågan ställas om det är lämpligt med olika former av nakenchocker. Både Samir Badran och Viktor Frisk är också förebilder för både unga och äldre individer och även om skönhet ska spridas, kanske nakenchocken ska göras i något annat sammanhang än i Melodifestivalens deltävling i Göteborg.

Förhoppningsvis kommer Samir & Viktor gå vidare från sin deltävling till den stora finalen på Friends Arena i mars månad, där de och favoriten David Lindgren lär ta pallplatser när resultatet från juryn och folket meddelats.

Om deras medverkan:
Samir & Viktor kommer ha startnummer två i deltävlingen i Göteborg den 6 februari 2016 och uppträder med låten ”Bada nakna”. Fredrik Kempe, David Kreuger och Anderz Wrethov är upphovsmännen bakom låten.

JAAAAAAAA!!!! 🎉✨ #escSE #eurovision

Ett foto publicerat av Melodifestivalen (@melodifestivalen)Måns Zelmerlöw vann med låten ”Heroes” i årets europeiska final och Sverige kommer därmed anordna sin sjätte festival. Tidigare har den genomförts i både Göteborg, Malmö och Stockholm och frågan bör kunna ställas som om den kommer anordnas i Friends Arena (med mer kapacitet för publikinsläpp än Globen, Liseberg och Malmö Arena) eller om SVT beslutar att anordna den på annan plats? Även om Friends Arena har vissa nackdelar när det gäller den tekniska plattformen, kan det gå att lösa på något sätt om SVT tänker på att anordna festivalen utifrån både TV-publik och publik som finns på plats i arenan.

Grattis Måns och teamet bakom dig. Lycka till på Vätternrundans Jubileumsfest på Nationaldagen!

Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter