Flygvaruhuset

Tur i kärlek och spel?

Med Sveriges nyaste casinon 2015 kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

Tips om samhörighet


Låt dig inspireras av kärleksfulla tips om samhörighet - för att du ska få möjligheten att sprida romantik, kärlek och glädje i dina relationer med tryggheten som grund! Varför inte boka in underhållning till bröllopet eller andra högtider för att få upplevelser för livet?


I ett polariserat debattklimat är det bra att det finns företag och organisationer som tar ställning för samhörighet och gemenskap. ICA med sin samhörighetsfilosofi avseende Nationaldagen och TV4 med sin gemenskapsfilosofi om ”Vi är Sverige”.

ICA
ICA har många bra reklamfilmer där de tar upp aktuella ämnen i samband med att de presenterar veckans varor. Vi har alla någon relation till ICA-Stig och alla de andra i reklamfilmerna. Vem skulle tro att ICAs reklamfilmer skulle påverka oss på fler sätt än att endast köpa deras produkter?

TV 4
Även TV4 kör på temat samhörighet och gemenskap, inte minst när det gäller fotbollssammanhang. För fotboll är något som förenar och splittrar oss, då vi alla har någon åsikt om sporten och dess matcher. ”Vi är Sverige” är en bra slogan när det gäller att stärka gemenskapen, även om det skulle kunna konnoteras på olika sätt beroende på vilken partipolitik och ideologi som en ställer sig bakom.

Trevlig Nationaldag!

Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter