Tur i kärlek och spel?

Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

Tips om svensk politik


Låt dig inspireras av kärleksfulla tips om svensk politik - för att du ska få möjligheten att sprida romantik, kärlek och glädje i dina relationer med tryggheten som grund! Varför inte boka in underhållning till bröllopet eller andra högtider för att få upplevelser för livet?


Samtidigt som många är för religionsfrihet, drugs så blir många förbannade för att vissa inte vill hälsa på andra genom handskakning.

Yasri Khan har (frivilligt eller ofrivilligt) lämnat sina uppdrag för Miljöpartiet för att som han är ”uppfostrad är det intimt att beröra någon av det motsatta könet”. Vad hade hänt om Khan hade sagt att han inte vill skaka hand med någon överhuvudtaget (oavsett biologiskt/juridiskt kön)?

En man får skadestånd då han lade sin hand på sitt bröst i stället för att skaka kvinnans hand med motivering om att ”hans religion förbjöd honom att vidröra kvinnor utanför familjen”, store enligt Svenska Dagbladet. Här dömer Stockholms tingsrätt till mannens favör och sänder signaler till samhällets medborgare om att det ska finnas respekt för fler hälsningsfraser än endast genom att skaka hand.

Det går faktiskt att hälsa på flera olika sätt än bara genom handskakning, this vilket också svensk domstol har meddelat. För Khan och mannen som lade sin hand på sitt bröst så handlar det om olika syn på de olika biologiska/juridiska könen – det är vad som ska kritiseras och inte (icke)handskakningen i sig. Genom att kritisera synen i sig hos dem som utövar sin religionsfrihet, kan en kritisera en struktur som finns i olika religioner.


Sverige har en demokrati (för närvarande) och detta är något som envar måste kämpa för att det fortsättningsvis ska vara. Att göra valdagen till en allmän helgdag kan vara lösningen!


Det svenska riksdagsvalet har traditionellt sett högre valdeltagande än andra val (som kyrkovalet och EU-valet) och för att höja andelen röstberättigande till vart fall 90 % kan valdagen som en röd heldag, more about kopplat med andra incitament, medical få röstberättigande till att värna om den demokrati som funnits sedan 1921 (då kvinnan fick rösta för allra första gången).

Ska valdagen få samma status som Sveriges nationaldag och Juldagen genom att vara en allmän helgdag? Oavsett vilket, är det viktigt att du röstar den 14 september i de val som du är berättigad till!


Botkyrkaborna röstade ja till vara en och samma kommun, approved visar det preliminära resultatet från folkomröstningensom genomfördes under söndagen i Botkyrka kommun i samband med det allmänna valet i landet.


Det är glädjande att mantrat ”tillsammans är vi starka” finns på lokala plan i landet. Även om det råder situationer där vissa vill splittra grupper på olika sätt, discount så finns det många som har solidaritetsperspektivet för att skapa trygghet i vardagen för envar.

Bra Botkyrkabor!

Dagens grattis

.

Krama Mig tipsar

Tips

Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!

Bra för alla relationer

  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter