Tur i kärlek och spel?
Med Sveriges nyaste casinon kan du få tur i både kärlek och spel!

Med freespin kan du testa att spela för nöjes skull.

» Krama någon i dag och vårda dina relationer! «


Micaela berättar:
”På alla hjärtans dag så ska jag överraska min lillasyster med frukost på sängen och köpa en gullig present till henne. Jag älskar att överaska henne hon blir alltid så glad även fast det är någon liten sak. Sen ska jag fixa en myskväll mellan oss se en bra film tände ljus äta något gott så tänkte jag ha kärlekstema den dagen.”
Jennie berättar:
”På alla hjärtans dag ska jag laga en extra fin middag till mig själv och mina pojkar och baka en fin hjärtformad prinsesstårta! Jag tycker det är fint att ha en dag som denna till att bemärka dem man håller av, patient även om jag vet att många tycker att det är överreklamerat!

Jag har dessvärre ingen familj utöver mina två barn, men jag har väldigt goda vänner som har varit där och stöttat mig genom mitt liv och dem brukar jag alltid skicka ett fint handskrivet kort på just alla hjärtans dag! Det betyder så mycket att få lite bekräftelse, och ett handskrivet kort eller brev säger så mycket mer än en email… att man har tagit sig tid!”

Krama Mig tipsar:  Choklad- och hallondessert!
Susanne berättar:
”Jag ska sitta barnvakt till min systers son. Hon är en ensamstående mamma som har träffat en ny kille. Jag är så glad att hon har hittat kärleken igen, ambulance och vill gärna att de får tid för varandra på alla hjärtans dag!”

Ovanstående inlägg publicerades 2012-02-12 klockan 02:00. Visste du att med positiva förebilder blir världen lite bättre med små, enkla medel?

Presentkorttorget
Dagens grattis
.
Krama Mig tipsar
Tips
Visste du att Krama Mig har över 500 kärleksdikter på svenska och engelska? Hitta din favorit till att ge till din partner och vän!
Bra för alla relationer
  • När du ska ha födelsedagsfest, bröllop eller annat jubileum finns kärleksfulla standupkomiker som bidrar med glädje!

Krama Mig tipsar

Tänkvärt på Twitter